0-0 mod Greve i en træningskamp, hvor BB sluttede med en mand i undertal

FODBOLD: Lørdag formiddag spillede Brønshøj sin tredje træningskamp i år. Den var mod Greve fra toppen af Danmarksserien og foregik på Tingbjerg Ground. Resultatet blev uafgjort 0-0 efter en kamp, der igen afslørede, at BB er alt for uskarpe foran mål, men til gengæld har to glimrende keepere, der igen fik mulighed for at vise deres værd.  

image 2

                                                  Af Christian Haslund og Flemming Antony

Der var endnu engang pænt besøg i det skønne vejr, og spillerne fik atter en god gang træning, før det går løs for alvor på søndag i næste uge i premierekampen mod Holbæk ude.

Oliver Fredsted havde efter bare seks minutter en kraftfuldt hovedstød fra kanten af feltet, som var meget tæt på at snyde Greves målmand. Lidt senere fik BB en ny chance, da Kenneth Sørensen headede bolden frem til Fredsted, som kom alene med målmanden, men forsøget på at loppe bolden over ham lykkedes ikke helt, og den rød forbi mål.

Brønshøj havde i den periode fuldstændig kampen under kontrol, og gæsterne var sjældent på besøg på BB’s banehalvdel. Nytilkomne Patrick Naundrup forsøgte sig bl.a. optimistisk med et saksespark, men uden held. Efter 35 minutter havde selvsamme Naundrup bolden i mål, men der var forinden fløjtet for offside. Inden da havde Malte Kiilerich fået et gult kort. Efter 40 minutter forsøgte Naundrup sig endnu engang, men Greve-keeperen fik højrelappen på, og forsvaret fik sparket væk. Et par minutter før pausen var det Greves tur til at få en stor chance, men BB-forsvaret fik ekspederet bolden væk.

I halvlegens sidste minut fik en BB’er direkte rødt efter en tackling omkring midten af banen. Så var han færdig resten af kampen. De første 45 minutter sluttede således 0-0.

Jabar Sharza erstattede den udviste Brønshøj-spiller efter pausen. Her var der kun spillet godt fem minutter, før Fredsted havde et super indlæg, men en Greve-spiller fik ekspederet bolden til hjørne. Det resulterede så i to gode skudmuligheder til Jabar Sharza, men det første blev blokeret, og det andet gik til målspark.

Så var det Greves tur igen. Noget der lignede en friløber blev fint stoppet af Vilfort, som kom godt ud af sit mål. I den periode bølgede spillet frem og tilbage. BB havde et par gode chancer, blandt andet ved Malte Kiilerich, men scoringen udeblev.

Efter 75 minutter fik Oliver Fredsted så det røde kort for at nikke en skalle, hvilket betød, at BB skulle spille kampen færdig med en mand i undertal. Ikke lang tid efter den episode havde Greve sin største chance i kampen, men forsøget ramte ikke indenfor målrammen.

Resten af kampen havde begge mandskaber chancer, men det blev ved udgangspunktet – uafgjort 0-0.