1-1 mod B.93 - i en kamp Brønshøj burde have vundet sikkert

Dagens træningskamp endte 1-1 mod B93, i et opgør hvor Brønshøj var dominerende hele kampen igennem. Og skal vi nævne vejret igen – så var det helt ekstraordinært uden regn, sne eller tåge.

BB-B93, 31.01.15 Fredsted

Oliver Fredsted forsøger at drible udenom en 93’er .. (Foto: Christian Haslund)

BB satte sig fra start af på kampen, men alligevel var det B93, som kunne juble først, da udeholdets Olcay Senoglu udnyttede en for kort tilbagelægning, og sikkert kunne sparke bolden i mål.

                 2700-netavisens medarbejder Christian Haslund til træningskamp i Tingbjerg                 

Det var stort set også det eneste B93 producerede offensivt i 1. halvleg, mens Brønshøj pressede på for at bringe balance i regnskabet. Men på trods af flere gode bolde i dybden var det så som så med chancer.

I 2. halvleg skruede hjemmeholdet op for presset, men der skulle gå en halv time før hvepsene fik bolden i kassen. Jamil Fearrington slog bolden ind i feltet, hvor B93’s målmand blev presset så meget, at han ikke kunne holde bolden, og som trold af æske dukkede Mikkel Nøhr op, og med hovedet fik han sendt bolden i mål til kampens resultat 1-1.

BB-B93, 31.01.15 Carit og Poul

Det tales og tænkes hos trænerparret Poul Olesen t.v. og Carit Falch. (Foto: Henrik Haslund)

Næste træningskamp er den 7. februar mod Avarta hjemme i Tingbjerg.

Startopstilling:
Nicklas Dannevang – Mads Gabel, Jesper Fleckner, Lars Emil Juel Andersen, Oliver Fredsted – Nuri Mustafi, Jakob Andreasen – Sebastian Lassen, Mikkel Nøhr Christensen, Aleksandar Lazarevic – Andreas Granskov

 
Mål:
0-1 Olcay Senoglu (11.)
1-1 Mikkel Nøhr Christensen (77.)