Fastelavn i Husumvold Kirke
 
Søndag d. 15. februar kl. 14 fejres fastelavn i Husumvold Kirke med en børnegudstjeneste ved sognepræst Stig Boel. Både børn og voksne må meget gerne komme udklædte, og efter gudstjenesten er der tøndeslagning. Når katten er slået af tønden, er der fastelavnsboller og kakao. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.
 
Fastelavn i Husum Kirke
 
Søndag d. 15. februar kl. 14.00 inviterer Husum Kirke børn og barnlige sjæle i alle aldre til den traditionsrige familiegudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning på kirkepladsen. Eftermiddagen begynder med en kort gudstjeneste ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby, hvorefter alle går udenfor på kirkepladsen og slår katten af tønden. Der er tønder til både voksne og børn, så alle har chancen for at blive kattekonge eller dronning. Når den sidste pind er nede, går man indenfor og spiser fastelavnsboller. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.
 
Japanske haver
 
Fredag d. 20. februar kl. 14.00 inviterer Husumvold Kirke til fredagsmøde med sognepræst Lise Mortensen, der fortæller om og viser billeder fra en rejse til landet, der er kendt for sin raffinerede og æstetiske havekunst. Fredagsmødet begynder med en kort andagt i kirken og undervejs i foredraget bliver der også tid til hyggesnak samt kaffe og kage til 10 kr.