Cirkus Arena 2015

 

I anledning af Cirkus Arenas 60-års jubilæum har Benny Berdino overladt sin elskede manege til den folkelige frækkert Uffe Holm og Signe Lindkvist, som alle børn og barnlige sjæle elsker:

“Jeg har altid elsket Cirkus og glæder mig til at få lov til at prøve at lave rigtig Cirkus, men jeg glæder mig også til at give Cirkus Arenas forestilling et kærligt spark i røven”

Jubilæumssæsonen bliver skudt i gang den 13. Marts 2015 på Bellahøj i København og i løbet af sommeren besøger Cirkus Arena 109 byer over hele Danmark med 178 forestillinger.

Den vildeste, smukkeste og mest rørende 60-års jubilæums-cirkusforestilling

Når den 7 kilometer lange kortege bevæger sig gennem landet er den ikke kun lastet med Signe og Uffe. I de over 100 cirkusvogne og de ufattelige store lastbiler finder man det bedste cirkus med elefanter, hunde, heste og ikke mindst DIORIO TRUPPE, der som en bisværm suser rundt på deres motorcykler i Globe of Death. Denne gang bare endnu vildere med 7 motorcykler, der kører samtidig.

I cirkusmanegen vil du også møde en vaskeægte kanonkonge og et talent uden sidestykke i
11-årige OLGA, der hænger under teltdugen, som havde hun aldrig lavet andet. Der er tryllenumre, du umuligt kan gennemskue, farlige akrobater, smukke cirkusprinsesser og så selvfølgelig Signe og Uffe, der styrer det hele i et hæsblæsende tempo. Eller som Uffe siger:

“Jeg har altid drømt om at blive brandmand eller cirkusartist, da jeg var dreng – og da jeg er pissebange for ild – så er det her helt perfekt. Jeg glæder mig også til at være den på plejehjemmet med flest røverhistorier.

Glæd dig til en cirkusforestilling, der ville have gjort Orla Frøsnapper grøn af misundelse.

I anledning af 60-års jubilæet i 2015 har Benny Berdino overladt styringen af cirkusmanegen til Signe Lindkvist og Uffe Holm – og de har sammensat en forestilling, der ville have gjort Orla Frøsnapper grøn af misundelse.

Signe Lindkvist, som alle børn og barnlige sjæle elsker, har alle dage haft en stor kærlighed for cirkus. I år træder hun for første gang ind i en rigtig cirkusmanege. Både som aftenens vært og som artist – flankeret af den folkelige frækkert Uffe Holm.

Uffe Holm er ikke kun sjov, kvik og fornøjelig. Siden han var med i Vild med dans, har han også vist sit show talent med hele kroppen.

Ta’ de 2 uforudsigelige krabater og tilsæt Cirkus Arenas 60-års erfaring med den klassiske cirkusforestilling, så har du et meget godt billede af forestillingen 2015.

EN JUBILÆUMSFORESTILLING SPÆKKET MED DET BEDSTE CIRKUS, DER FINDES!

Du vil opleve masser af dyr – elefanter, hunde, heste og også farlige stunts – som det legendariske motorcykel nummer fra DIORIO TRUPPE, når de som en bisværm suser rundt i Globe of Death. Denne gang bare endnu vildere – i år med 7 motorcykler, der kører samtidig.

I cirkusmanegen vil du også møde en vaskeægte kanonkonge, tryllenumre du umuligt kan gennemskue, farlige akrobater, smukke cirkusprinsesser og så selvfølgelig Uffe og Signe, der styrer det hele i et hæsblæsende tempo.

Glæd dig til den vildeste, smukkeste og mest rørende 60-års jubilæumscirkusforestilling nogensinde.