I dag starter 2700-netavisen "Årets (h)julekalender" 2015

                                                      

                                                  

                                                  oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

                                                   sporjul 1

Med dette vidunderlige billede af en Linje 2 på Brønshøj Torv en sneklædt juledag, vil 2700-netavisen allerede nu ønske alle læsere en rigtig glædelig jul. Nytåret vender vi tilbage til. Som en stor tak til alle, der har fulgt vores populære sporvognsserie, vil vi fra i dag mandag og til og med juleaftensdag bringe en (h)julekalender, hvor der vil være en daglig låge. Trykker man på den, venter en hyggelig videofilm om de gode gamle rullende kasser. Netavisen har haft et forrygende år med over 3000 læsere om dagen, og tallet vokser fortsat, hvilket fortæller, at der er brug for os. Vores eneste måde at få budskabet omkring 2700-netavisen frem på i lokalområdet, har været ved at lave en læseværdig og lidt utraditionel avis, hvor sporten har vægtet tungt. Det er tilsyneladende lykkedes – og det er vi super glade for og stolte over.

2700-netavisen har også mange læsere udenfor bydelene, hvilket vi erfarer hver dag.

Vi starter allerede i dag mandag med låge 0 i (h)julekalenderen – og det har sin helt egen forklaring, som vores vognstyrer John Bodholdt Nielsen vil fortælle om en af de nærmeste dage.

Der skal også lyde en stor tak til Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, som naturligvis er skyld i, at vi kan lave denne specielle kalender for sporvognselskere.