Nu kommer der lys i Husumparken - tillykke til Husum Boldklub

Husum sup 1 (1)I fremtiden kan man ikke kun opleve krudt, røg og diskomusik i Husumparken – nu kommer der også lys over Husum Boldklubs fæstning. 

– Der faldt en kæmpesten fra mit hjerte, da jeg onsdag eftermiddag modtog meddelelsen om, at vi endelig får vores største ønske opfyldt om at få lysanlæg i Husumparken på vores nye kunstgræsbane, sagde formanden for Husum Boldklub, Johnny Nielsen, da 2700-netavisen talte med ham umiddelbart efter den glade nyhed.

 

– Vi har kæmpet for det her, fortsatte formanden, – og var det ikke faldet ud til vores fordel, havde jeg taget den beslutning, at jeg ville nedlægge mit hverv i klubben. Ikke fordi jeg i så fald var blevet fornærmet, men fordi jeg så ville føle, jeg ikke personligt var stærk nok til at stå i spidsen for vores dejlige klub. Vi er inde i det mest glædelige og positive efterår nogensinde i klubbens historie, og jeg føler ikke, det er tilfældigt. Det er sammenholdet, der skaber det hele. Alle arbejder for vores klub, og derfor skal vi også nyde hvert sekund, hvor vi har medvind både på – og udenfor banen.