2700Kulturdag kan kollidere med "Familiedag" i Husumparken

Kulturdag12 

Kulturdagen på Brønshøj Torv er i år lagt til lørdag den 14. juni med Kulturhuset Pilegården som arrangør i tæt samarbejde med Brønshøj-Husum Lokaludvalg, lokale frivillige og bydelenes foreninger. Det er en hel del tidligere end de seneste år, hvor kulturdagen har ligget i begyndelsen af efteråret.

Netop i år er arrangementet lidt specielt, idet det er 5. gang det løber af stablen i Brønshøj. Første gang var i 2009, hvor man afholdt det lørdag den 12. september.

Men nu ligger det bare sådan, at på samme dag den 14. juni, arrangerer Støtteforeningen.nu “Brønshøj-Husum Familiedag” i Husumparken. Det er anden gang foreningen står for familiedagen, og i år sætter man alle sejl til for at gøre det ekstra stort og flot. Og så er spørgsmålet, om to så store lokale begivenheder kan bære at blive afholdt på samme dato ? Det tjekker vi op på !

Brønshøj netavis – 2700-netavisen bringer for øvrigt i nærmeste fremtid en større historie om bagmændene til arrangementet i Husumparken. Her fortæller de om Støtteforeningen.nu og de gode formål, man samler penge ind til. Sidste år trak de over tusind mennesker til.