Helt speciel udstilling i Brønshøj i weekenden

    Kun to dage !

I morgen lørdag får hele Brønshøj besøg af 102 kunstnere fra ind og udland. Som et samarbejde mellem de eksisterende omgivelser, som de lokale beboere bevæger sig dagligt, har FSC lavet en to års jubilæums udstilling om til en omfattende Biennale samtids/fremtidskunst, som vil foregå en kort stund i den kommende weekend.

FSC ønsker med denne udstilling at vise den dejlige bydel som Brønshøj er frem som et sted med mange lag af liv og en aktiviteter i udkanten af København.

31 forskellige steder rundt omkring i Brønshøj, deriblandt i forskellige vinduesudstillinger langs Fredriksundsvej / i udvalgte forhaver/restauranter/barer og udstillings steder, kommer samtidskunst fra hele verden til at integrere med de bestående omgivelser. Kunsten kommer til at samspille med de eksisterende vindusudstillinger og i to korte dage kan man betragte kunsten i samspil med børnesko, lamper, kebab prodution osv.

Denne Biennalen henvender sig både til kunst interesserede mennesker i København, og de mennesker som følger FSC’s aktiviteter verden over, men den henvender sig også til alle de mennesker, som bruger Brønshøj til det daglige.

Det er Jens fra Havdrupvej, der står for alt af både invitation, kuratering og organisering af hele biennalen. De inviterede kunstnere er faktisk alle kunstnere som i tidens løb har udstillet i FSC + de fremtidige samarbejdspartnere /udstillere i fremtidens FSC projekter + en god del kunstnere.

Det hele foregår kun lørdag den 17. og søndag den 18. Juni.

 

Lørdag den 17. Juni kl 12:00 starter det hele i FSC projektrum (Havdrupvej 52),

og så kører det forskjellige live events derfra og gennem hele dagen.

Man kan finde et mere detaljeret program inde på FSC sin hjemme side:

http://newlife.futuresuburbancontemporary.com/bofca2017/

Kl 20:00 lukker galleri rummene ned (lørdag), og kl 22:00 slutter live musikken over i baghaven til kulturhuset Pilegården. Men så begynder aftenprogrammet direkte nede i Brønshøj Bodega, hvor forskjellige LIVE Djs og musikere vil spille musik frem til 05:00 om morgenen.

Om søndagen er alle udstillingerne åbne fra kl 14:00-18:00.

Det vil være lidt stille søndags musik i FSC projektrum, og fra kl 15:00 vil det være en guideet cykel tour til alle udstillings lokaler (kører fra FSC projektrum).

@futuresuburbancontemporary