IF Stadion har lavet sponsoraftale med Danske Bank Brønshøj

Danske Banks logo pryder de næste par år ryggen på IF Stadions herrer 
IF Stadion har indgået en samarbejds/sponsoraftale med Danske Bank, Brønshøj frem til 30. april 2019. Et samarbejde IF Stadion ser frem til med store forventninger.
 Allan Juhl Jensen 
– Vi har et stykke tid været på udkik efter en seriøs samarbejdspartner på bankområdet, som ville tro på vores visioner og ambitioner som klub, fortæller IF Stadions formand Allan Juhl Jensen til netavisen. – Det har vi fundet nu i Danske Bank, Brønshøj.
.
 Martin Flodgaard
– Vi er stolte af, at være en del af det lokale klubliv i IF Stadion, siger filialdirektør Martin Flodgaard Danske Bank. – En klub med masser af drømme og ambitioner, hvilket afspejler vores daglige arbejde med kundeoplevelser og kundetilfredshed i banken. Med vores engagement håber vi at bringe klubben på et endnu højere niveau. Elementer i vores samarbejde giver en masse muligheder for at bidrage aktivt i klubben  med vores viden indenfor bank og økonomi ved arrangementer for spillere og øvrige medlemmer. I forbindelse med IF Stadions trille/trolle træning træning vil vi tage Pondus med til børnetræningen, og vi glæder os til at give børn og forældre en god oplevelse sammen med Pondus, slutter filialdirektøren.
Og det samme gælder pigerne