Fyrværkerifestival i Tivoli

Tivolis gæster har de seneste dage kunne glæde sig over en farverig himmel, fordi Tivoli for 13. gang afholder Fyrværkerifestival. Der har og vil være masser af fryd for øjet, når Tivolis prisvindende fyrværkerimester slår sig løs med raketter, romerlys og stjerner. I år har der været et glitrende touch med guld og sølv som baggrundsramme for det stemningsfulde farveorgie. Festivalen afsluttes med det helt store nytårsfyrværkeri den 31. december kl. 23.00.

I løbet af festivalen får fyrværkerimesteren, Gunnar B. Knudsen, og hans folk affyret mere end 2000 stjerner, 1600 bombetter, 1000 luftbomber og 120 romerlys. Et imponerende set up, der affyres i op til 120 meters højde over Tivoli. Festivalens første to dage har de glitrende sølv- og guldfarver som grundramme i samspil med julens klassiske farver. Festivalens næstsidste dag, den 30. december, bliver med nytårsaften som tema og giver en forsmag på nogle af de mange tjubang-effekter, som det store nytårsfyrværkeri byder på dagen efter. Fyrværkerifestivalen afsluttes nytårsaften kl. 23.00 med et sansebombardement af alle fyrværkerens tryllerier i farverig forening.

Festfyrværkeri den 30. december kl. 20.4

Nytårsfyrværkeri den 31. december kl. 23.00

Alle fyrværkerishows opleves bedst på Plænen foran Tivolis Koncertsal, foran Glassalens indgange, foran NIMB og fra terrassen ved Tivolis nye Food Hall. Fyrværkerifestivalen skydes i gang fra toppen af Tivolis Koncertsal.