Dansksproget pop med noget på hjerte ...

Lyrisk intelligent, dansksproget pop med noget på hjerte. Mellemblonds sangskriver, Kristoffer Munck Mortensen, har hevet fat i bassist og cellist, Nils Bosse Davidsen, og sammen udforsker de Mellemblonds sangkatalog til en koncert i Pilegården torsdag den 7. marts kl 20.

        Kristoffer Munck Mortensen kan opleves torsdag

Kristoffer Munk Mortensen siger selv om samarbejdet: “Jeg nyder at genopdage sangene sammen med en så rutineret herre som Bosse. Vi kan både komme helt tæt på teksterne og melodierne, som da sangene blev skrevet, og nye steder hen, hvor alt kan ske.” Nils Bosse har tidligere arbejdet samme med prominente navne som Lars Hug, Kira Skov, Palle Mikkelborg og mange andre.

Mellemblond debuterede i 2009 med den anmelderroste ”Ude af mine hænder” med undergrundshittet ”Ishånd”. Efterfølgende udkom det ligeledes anerkendte ep-mellemspil ”Elastisk” fra 2011, som hang sammen med vores lokale ”En sommerdag på Bellahøj”-arrangør Jesper Ravns musikfilm ”Mellemblond på Bellahøj”, der havde premiere på CPH: DOX. Elastisk kastede to P3-roterende singler af sig og i 2013 udkom så albummet Lysvågen, der blev nomineret til hele fem af de prestigefyldte Steppeulve-priser. I 2015 udkom ”Fra et sted” og i maj 2018 det fjerde album Guldlokzonen.

Som Weekendavisen har beskrevet Kristoffer Munck Mortensen som ”en rockkunstner med noget på hjerte og et sprog at have det i” og musikmagasinet Gaffa har rost ham for at bevæge sig ”ubesværet på C.V.-niveau”.

Billetter til koncerten koster 80 kr. og fås i forsalg på Kulturhuset Pilegårdens hjemmeside.