Husum Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMKIRKE.DK, INSTAGRAM, FACEBOOK, OPSLAG VED KIRKEN OG KIRKENS NYHEDSBREVE.

ÅBEN KIRKE Husum Kirke holder fortsat kirkerummet ekstra åbent – mandag, torsdag og fredag kl. 15-17. Til bøn, lystænding, fred og ro, eller måske til organisten, der øver. Husk, at kirkerummet også er åbent i kirkekontorets åbningstid.

Torsdag d. 15/4 kl. 9: Morgenandagt i Husum Kirke – denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Søndag d. 18/4 kl. 10.30: Højmessen 2. søndag efter påske er ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Tirsdag d. 20/4 kl. 17: Aftengudstjeneste i Husum Kirke med tid til ro og eftertænksomhed. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag d. 22/4 kl. 9: Start dagen med en fin og stemningsfuld morgenandagt i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag d. 22. april kl. 10. Husum Kirkes nye hold med babysalmesang starter – ONLINE, indtil det atter er muligt at mødes i kirkerummet. I Husum Kirke savner de jer og jeres babyer. Derfor vil de som noget nyt i kirken starte babysalmesang ONLINE. Det er selvfølgelig Kirsten Thorup, der guider jer til en hyggelig stund med sang, bevægelse og nærvær hjemme i stuerne. Og så snart det igen bliver muligt at samles til babysalmesang i kirkerummet, flytter I hjemme fra stuerne og ind i kirken. For ansøgning om plads på holdet og mere info se www.husumkirke.dk. Det er gratis, men med begrænset antal pladser.

 

Husumvold Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMVOLDKIRKE.DK, FACEBOOK, INSTAGRAM, NYHEDSBREVE, 2700-NETAVISEN OG OPSLAG VED KIRKEN.

Søndag d. 18/4 kl. 10: Kom trygt til højmesse i Husumvold Kirke – denne søndag ved sognepræst Lise Mortensen. Her er ord til eftertanke, tid til ro, fællesskab og stemningsfulde toner. Aktuelt varer gudstjenesten ikke længere end 1/2 time, og kirken følger alle myndighedernes andre anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der er derfor også fortsat tilmelding til gudstjenester og andagter på www.husumvoldkirke.dk  For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Sang, Sjov & Nye Venner – Husum & Husumvold Kirkers fælles korskole for børn synger igen, UDENDØRS

Husumvold og Husum Kirkers fælles korskole har kor for børn fra 0. til 9. klasse, der har lyst til at synge. Og efter en lang coronapause kan korene nu igen begynde at synge – udendørs. I korene synges både rytmiske og klassiske sange og salmer, enstemmigt og med tiden også tostemmigt og på engelsk eller måske på andre sprog. Korene, der ledes af Christina Schimmell Rindorf, er gratis at være med i og uden optagelsesprøve.

Da Spirekoret er stort, og da den rette afstand skal holdes, åbner kirkerne op for tilmelding til et Spirekor om lørdagen også. Således at sangglade 0.-1.-klassebørn nu kan synge ENTEN onsdage ELLER lørdage.

Spirekor (0.-1. klasse samt børn, der starter i skole til sommer) – holdstart onsdag den 14. ELLER lørdag den 17. april. Onsdage kl. 16.30-17.30 i Husumvold Kirke ELLER lørdage i Husumvold Kirke kl. 10-11.

Børnekor (2.-4. klasse) – holdstart mandag den 12. april. Mandage kl. 16.00-17.00 i Husum Kirke.

Juniorkor (5.-9. klasse) – holdstart mandag den 12. april. Mandage kl. 17.15-18.15 i Husum Kirke.

Der optages løbende nye børn. Tilmelding skal ske på www.hus