Åbent hus og gratis rusteftersyn af bilen hos Dinitrol Rødovre

 

Bygning-2 

Med den usædvanlige fugtige vinter i år er der ekstra god grund til at sikre sig, at bilen er rigtigt rustbeskyttet til det danske klima. Vinterens salt og fugt i mente gør, at man skal være ekstra opmærksom på rustdannelse i sin bil!

 

Derfor holder Dinitrol Center Rødovre, Hvidsværmervej 158 for niende år i træk Åbent Hus arrangement i weekenden den 29.-30. marts. Her har man mulighed for et gratis rusteftersyn af sin bil. Endvidere er der mulighed for at vinde en Dinitrol Behandling.

Rustskader efter fugtig vinter

– Med milde temperaturer og derved også stigende luftfugtighed over det meste af vinteren, er vejsalten for alvor aggressiv og kan derfor forårsage alvorlige rustskader på bilen. Derfor er foråret en god tid at få efterset den firhjulede og evt. rustbeskyttet, forklarer Flemming Christensen, indehaver af Dinitrol Rødovre og understreger, at hvis bilen er rustbeskyttet forsvarligt og rustbeskyttelsen er intakt, så gør salt og fugt ikke skade. Men han anbefaler altid bilejere at få bilens undervogn undersøgt oven på vinteren. Er rustbeskyttelsen ældre end 2-3 år, så har bilen brug for en efterbehandling.

Biler skal rustbeskyttes fra ny

Både Teknologisk Institut, Dinitrol og FDM anbefaler, at rustbeskytte biler fra helt ny – allerhelst i de første måneder af bilens levetid. Det er bedre at forebygge rust end at stoppe begyndende rust. Alle biler kan tåle at blive rustbeskyttet.

– En god beskyttelse fra start giver et sundt karrosseri og en længere levetid på vitale dele som f.eks. bremserør og bærearme. Derfor vil investeringen i en god rustbeskyttelse på et godkendt center altid kunne betale sig, og samtidig kører man i en sikker og velholdt bil, tilføjer Flemming Christensen.  

Udover gratis rusteftersyn og chancen for at vinde en rustbehandling, byder Dinitrol Rødovre også på varme pølser og drikkelse begge dage.