Åbner nyt "gå-univers" i Brønshøj

Kaiser Sport & Ortopædi åbner nyt “gå-univers” i Brønshøj – med verdenskendt dansk skomærke. Den 29. oktober lancerer Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) et nyt koncept for rådgivning og salg af gå-sko.

                                             

Det sker i domicilet på Frederikssundsvej 143. I samarbejde med ECCO udbygges og skabes et helt nyt butikskoncept, der skal favne en af tidens helt store trends inden for livsstil og motion – nemlig det faktum at gang er blevet en velanset og anerkendt motionsform.

– Vi har de sidste år oplevet en øget efterspørgsel på vores rådgivning i forbindelse med gå-sko og har jo længe været kendt for at være gode til det med løbesko. Derfor opgraderer vi nu vores setup, så vi fremover kan give samme høje faglige rådgivning – og gøre det at købe gå-sko til en god oplevelse, siger adm. direktør Jan Steinicke.

Det har længe været kendt, at man kan blive analyseret for sin løbestil.

Nu vil KSO bruge nogle af de samme teknologier til at rådgive i gå-sko. Bl.a. vil en gå-analyse, som er et nyt koncept inden for rådgivningen af funktionelt fodtøj, indeholde en 3D-fodscanning, en biomekanisk screening, balancetest, videoanalyse med mere. Alt sammen for at sikre de helt rette sko til kroppens udfordringer og behov.

– Vi ønsker at være danskernes foretrukne sted at handle gå-sko. Derfor vil vi i de kommende år satse stort på markedet inden for rådgivning i gå-sko – siger Jacob Gliese, KSO og tilføjer: – Vi samarbejder allerede med Dansk Vandrelaug og ønsker at signalere til forbrugerne, at gang som motionsform er lige så velanset som løb.

KSO åbner- og holder reception for det nye butikskoncept torsdag den 29. oktober.