Bluesaften i Pilegården i næste uge: King King (UK)

 
Det tog kun King King fire år at ryste blues-hierakiet i deres hjemby Glasgow og siden har de også markeret deres potentiale på den internationale scene.
 

Med de to toneangivende albums “Take My Hand” og “Standing in the Shadows” i rygsækken og en regn af ros fra anmelderne, kan man forvente et band med en stor selvtillid indtage scenen i Pilegården denne aften.

Senest indkasserede orkestret priser ved årets British Blues Awards, hvor de for andet år i træk vandt prisen i kategorien “Best Band”, og hver enkelt medlem i gruppen var ydermere enten med enten i slutspurten eller på podiet som vindere i hver deres instrument-kategori.

De fire medlemmer tæller den altid kiltklædte forsanger og guitarist Alan Nimmo, Lindsay Coulson på bas, Wayne Procter på trommer og Bob Fridzema på keyboard. En heftig turneaktivitet har sammentømret bandet, som i den grad formår at nå ud over scenekanten. De seneste år har de tilmed for alvor fået taget hul på den internationale karriere, som har trukket dem på tværs af landegrænserne. Til efteråret tager de tilmed hul på en tour, hvor de sammen med John Mayall lægger vejen forbi 34 spillesteder i England. Gå ikke glip af en blueslyd anno 2014 tilsat en god dosis rock – lige her i Pilegården.

Dato: Torsdag den 13. februar klokken 20.00.

Entré: 120 kr.

Arrangeret af Music House Brønshøj. Medlemmer af foreningen får refunderet 20 kr. i medlemsrabat i døren.