Briller fra Brønshøj på vej til Tanzania

 

LOKAL HANDEL: Mange kunder i Louis Nielsen-butikken i Brønshøj havde håbet på, at de sidst i marts skulle til Tanzania for at hjælpe med at dele brugte briller ud til fattige tanzanianere.  

Optikerkædens landsdækkende konkurrence om en rejse med Louis Nielsens rullende optikerklinik fik det til at vælte ind med konkurrencekuponer i Brønshøj, men det blev 51-årige Jette Florin Jørgensen fra Græsted, der vandt rejsen. Hun havde afleveret kuponen i butikken i Helsinge.

Et strejf af Brønshøj
Brønshøj-butikkens retailchef, Lene Kæmmer, glæder sig dog over, at den rullende klinik alligevel i høj grad får et strejf af Brønshøj over sig:

Lene Kæmmer Brønshøj  

Lene Kæmmer, retailchef hos Louis Nielsen i Brønshøj, har oplevet en overvældende interesse for hjælpeprojektet.

– Vi har jo også samlet masser af brugte briller ind her i butikken, og mange af dem bliver delt ud på den tur, som vinderen snart tager med på, siger hun. 

– Jeg er rigtig glad for, at så mange her i området gerne ville med til Afrika og hjælpe på projektet – og når nu det ikke kunne blive en af vores kunder, der vandt, så varmer det mit hjerte, at rigtig mange Brønshøj-briller kommer til at skabe glæde i Tanzania. Kunderne har vist en overvældende interesse for vores hjælpeprojekt – stor tak for det, tilføjer hun. 

Louis Nielsens Tanzania-projekt har de seneste fire år sørget for, at cirka 18.000 mennesker i det afrikanske land har fået briller – noget, som de ellers aldrig ville have haft mulighed for.