Danmarks billigste 5-dørs bil

Suzuki

UGENS BIL: Med en startpris på under 70.000 kr. for den billigste Alto model (GA) er det svært, at finde et bedre tilbud i markedet. Og med fornuftige merpriser op gennem modelprogrammet, kan man få en særdeles veludstyret bil med aircondition, el-ruder for, fjernbetjent centrallås og design-integreret cd-radio.

Suzuki Alto giver lidt mere bil end mange andre små biler. Den har 5 døre i stedet for kun 3. Den har også fuld sikkerhedspakke med både 6 airbags, ESP, bremseassistent og servostyring. Ting som ikke er en selvfølge i de billigste biler i klassen.

Langt på literen

Med et gennemsnitligt forbrug på 23,3 km pr. liter benzin ved blandet kørsel (EU-norm),og hele 24,4 km/l i modellerne med ECO+, er Suzuki Alto en af de absolut mest nøjsomme biler i sin klasse. Og det til gavn for både miljø og pengepung. CO2-udslippet er så lavt som 94-99 gram pr. km, hvilket igen resulterer i laveste takst for ejerafgiften. Kun kr. 290 pr. halvår. Den gode økonomi er opnået ved hjælp af en meget økonomisk 3-cylindret motor, der er forsynet med VVT system på både ud- og indsugningssiden. Sammen med lav vægt, lille indre friktion og høj kompression udnytter motoren brændstoffet optimalt. Hertil kommer en lav vindmodstand (en cw-værdi på kun 0,30), lav vægt og en høj gearing, som også er med til at sikre et lavt støjniveau til glæde for komforten.

Fuld sikkerhedspakke

Airbags 2Uanset hvilken Alto-version man vælger, får man den fulde sikkerhedspakke. Det betyder bl.a. seks airbags og udskridnings-kontrollen ESP i alle udgaver. Samt bremseassistent og Isofix beslag til 2 barnestole på bagsædet.

 

 

 

Komfort i luksus

Kabine VVT 2Suzuki har i den ny Alto valgt at prioritere pladsen til føreren og forsædepassageren. Sæderne er store, og der er gjort plads til de lange ben, så man kan finde sig en behagelig siddestilling. Med til komforten hører også et lavt støjniveau, der ikke mindst skyldes en cw-værdi på kun 0,30.  Fra GL modellen og op er el-ruder foran og fjernbetjent centrallås standard og det er også muligt at få Alto med aircondition.