E-cigaret i Brønshøj hjælper alle rygere med nytårsforsættet

IMG_0437

– Jeg har selv været storryger engang, siger Thomas Gollander.

Flere går og tager tilløb til at stoppe med at ryge cigaretter, og forsøger så ved årsskiftet hoppet fra 10-metervippen og ud på det dybe vand. Problemet er bare, at  for mange er i tvivl, om de kan holde nytårsforsættet. Har man været storryger, skal der virkelig noget til. 

LOKAL HANDEL: Men her kommer områdets eneste E-cigaretbutik ind i billedet. På Frederikssundsvej 181 B i Brønshøj åbnede M Vapers den 2. august i år, og hvis nogen kan tale med om problemerne ved at holde op med at ryge, så er det ægteparret bag butikken – Thomas og Pernille Gollander. – Mange kigger ind og betror os deres rygeproblemer, fortæller Thomas, – og vi har virkelig mulighed for at hjælpe. For det første sælger vi udelukkende kvalitetsprodukter, hvilket godt nok er en anelse dyrere, men til gengæld kan vi så påvise og forklare, hvad væskerne består af. Vi importerer udelukkende fra England og står derfor fuldstændig inde for det, folk ønsker at prøve. Vores sortiment er så bredt, at vi både har til nybegynderne og de mere erfarne.

Det blå stempel

Thomas Gollander kan i øvrigt fortælle, at man er ved at stifte en såkaldt E-cigaret brancheforening herhjemme, – og det er vi meget tilfredse med, for derved vil de mere useriøse og tvivlsomme automatisk blive siet fra, siger han. – Vi er også glade for, at EU nu har givet E-cigaretten det blå stempel. I vores butik i Brønshøj lever vi 100 pct. op til de retningslinjer, man fastsætter.

Vi er faldet godt til i Brønshøj, fortæller Gollander videre. – Søde og rare mennesker møder vi hver dag, og det er også en af grundene til, at vi har meldt os ind i den lokale handelsforening HBH, for at kunne deltage i de forskellige arrangementer, der afholdes i bydelene. Man må være om sig. Men skal jeg være helt ærlig, så går der stadig for mange storrygere rundt i området. Min opfordring er derfor – kom og få en snak med en gammel storryger, (det har jeg nemlig selv været), og få nogle fiduser omkring det at stoppe. E-cigaretten er en stærk hjælper, det kan jeg roligt love.

Tvivler man på, om karakterstyrken er tilstrækkelig, kan assistancen være lige om hjørnet, slutter Thomas Gollander.

E-butikken har for øvrigt fået nye åbningstider. Hverdage kl. 12-18 – lørdag kl. 10-14 ….

IMG_0434

Thomas Gollander foran sin butik på Frederikssundsvej 181 B i Brønshøj.