Endelig får Toften sit eget helt nye lille "fodboldstadion"

bur 1

Ja der jubles meget i Husum for øjeblikket. Udover at det lokale fodboldhold har succes, så kan drengene i og omkring Toften glæde sig i denne tid.

Den gamle slidte fodboldbane i Toften, med ujævnt og slidt underlag og en indhegning som bestemt har kendt bedre dage, er blevet skiftet ud med en ny flot bane, ny indhegning og nye mål. Kort sagt – drengene får deres eget lille nye “fodboldstadion”

Det er Områdefornyelse Husum der med midler fra Husum-Tingbjerg Partnerskab står bag denne solstrålehistorie, som drengene ser frem til med stor forventning og glæde.

For at gøre det hele så perfekt som muligt, så er det nye hegn lyddæmpende af hensyn til de omkringboende. Der sættes også to basketballkurve op samt tegnes streger på banen.

Områdefornyelse Husum regner med, at det hele står klar i marts, og at det hele indvies med en rask lille fodboldturnering.

Sådan så det ud før

3. juli 12 031

Og det var mange ikke helt tilfreds med. En af dem – Dennis Kjeldsen som her ses på billedet – gjorde allerede for et par år siden opmærksom på banens mangler. Nu kan alle glæde sig over at Områdefornyelse Husum har taget initiativ til et nyt “stadion” …