Endnu bedre 3G-dækning i Brønshøj

250px-Telenor_Denmark_01  Telenors danske hovedkvarter på Frederikskaj i København.

 

Der kommer om kort tid en endnu bredere og mere stabil 3G-dækning i lokalområdet. Det er Telenor, der kommer med denne gode nyhed.

Sidste år tændte man for 4G i 192 byer, da man introducerede NU – firmaets stærkeste netværk nogensinde. Nu er man klar med endnu en markant forbedring, idet man er i fuld gang med at styrke og forbedre Telenors 3G-netværk, som betyder, at man i løbet af de næste måneder kommer helt op på 99 pct. 3G-dækning i Danmark.

Nu er det Brønshøj

Man er nu nået til Brønshøj, og vil i disse dage starte med at forbedre 3G-netværket. Det betyder, at Telenor de fleste steder vil dække markant bedre udendørs såvel som indendørs samt sikre en højere talekvalitet og mere stabile datahastigheder i Brønshøj.

Mulige korte 3G-udfald

For at kunne styrke og forbedre firmaets 3G-netværk, er man nødt til at slukke for 3G-nettet i nogle timer, og man forventer, det bliver om natten mellem den 18. og 19. februar. Mens 3G-nettet er slukket, flytter man automatisk trafikken over på 2G-nettet, så man stadig kan bruge mobiltelefonerne og datanettet, dog med begrænset hastighed. I de efterfølgende dage kan der komme korte udfald, mens man kalibrerer det nye netværk.