Foreningsdag i Pilegården

 

foreninger_overordnet_hjemmeside_hus

Lørdag den 1. februar kl. 12-15 kan man møde et udvalg af lokale foreninger, som holder til i Kulturhuset Pilegården.

At det er et alsidigt foreningsliv, som Pilegården huser, viser programmet for foreningsdagen med al tydelighed. Her kan man nemlig udforske alt lige fra magi og trylleri med foreningen Magisk Cirkel til quiltning med City Quilterne, ligesom man kan give sig selv en oplevelse i den mere spirituelle ende af skalaen, når den alternative forening Chearts tilbyder gratis prøvebehandlinger af forskellig art. Foreningsdagen er nemlig ikke bare tænkt som en dag, hvor kulturhusets foreninger kan møde hinanden. Det er også et vindue til bydelens foreningsliv for bydelens borgere.

På dagen kan man blandt andre møde Brønshøj-Husums afdeling af Visens Venner, som mødes fast omkring den fælles interesse for at holde visetraditionen i live på en sjov og levende måde. Foreningen er én af 33 viseforeninger landet over, som til sammen tæller tæt på 4500 medlemmer. På dagen kan man høre Visens Venner optræde to gange af en halv time i Pilegårdens café. Først kl. 12.30 og så igen kl. 14.30.

Magisk Cirkel indtager ligeledes scenen, når nogle af foreningens yngre talenter laver et lille show kl. 13.30. En af danmarks største rollespilsforeninger holder også fast til i Kulturhuset Pilegården, og man kan møde nogle af de frivillige kræfter fra foreningen på dagen, ligesom man kan møde nogle af folkene bag Brønshøj Copenhagen Jazz Club, som arrangerer masser af koncerter om året med festlig traditionel jazz. Foreningen Danse og hyggeklubben lægger også vejen forbi, ligesom man kan møde Tekstilklubben. Blandt de nyeste tilkomne foreninger finder man desuden en nystiftet lokal dykkerklub, som viser en dykkerfilm fra Egypten

Selve dagen skydes i gang kl. 12 og der er fri entre. I Café Glad er det muligt at købe mad og drikke på dagen.

Program:

Kl. 12.00: Foreningsdagen åbner.
Kl. 12.30: Visens Venner optræder 30 min. i caféen
Kl. 13.30: Magisk Cirkel tryller i 30 min. i caféen
Kl. 14.30: Visens Venner optræder 30 min. i caféen