Glædelig jul og tak for den flotte modtagelse

Sporvognskalender_2014Billede 12En sporvogn passerer Brønshøj Torv ved juletid engang i tresserne – hentet fra Sporvognskalenderen 2013

Kære læsere af 2700-netavisen !

Allerførst vil vi ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Dernæst vil vi sige hjertelig tak for den utroligt flotte modtagelse, 2700-netavisen har fået. Det er en sand fornøjelse dagligt at følge udviklingen. Vi får flere og flere besøgende, og det giver yderligere blod på tanden til at gøre avisen endnu bedre. I starten har det jo mere eller mindre været et én-mands foretagende, men flere har meldt sig under fanerne, så vi ser trygt fremtiden i møde.

På fotosiden er det en fornøjelse at have Hasse Ferrold, Oscar Ellekvist og Quqiz Rubini med på holdet. Det betyder, at vi hele tiden er dækket godt ind.

Der vil komme en periode i januar, hvor aktiviteten på netavisen vil være knapt så hektisk. Det skyldes et par ugers ferie, som forlængst er planlagt. Men vi forsøger alligevel at køre videre – omend på lidt lavere blus. Til gengæld kan vi love, at slutningen af januar og så fremdeles vil blive med fuld fart fremad.

2700-netavisen er eneste lokale medie, som har base midt i Brønshøj-Husum. Det er vi glade for – og stolte over. Velvidende at det forpligter, naturligvis ! Fra adressen Frederikssundsvej 322 A, 3. sal kan vi holde et vågent øje med, hvad der sker i bydelene. Og det gør vi !

Vi skal endnu engang opfordre alle til at bruge os. Send en mail, et brev eller ring – hvis der er noget, vi kan gøre. Det er slet ikke så svært.

mail: fa@2700-netavisen.dk  –   telefon: 38 89 16 00  –  adresse: Frederikssundsvej 322 A, 3. sal, 2700 Brønshøj, (vi har brevkasse i opgangen).

Endnu engang tak for modtagelsen – 

Mange jule- og nytårshilsener,

Flemming Antony