Hvor trist: - FONA Brønshøj lukker i næste måned

IMG_0809

Ja man tror næsten det er løgn, men desværre … Brønshøj netavis – 2700-netavisen.dk erfarer, at en af bydelens mest kendte butikker slutter en imponerende og mangeårig epoke i næste måned. Fona på Frederikssundsvej 154 – tæt på Brønshøj Torv lukker.

Netop denne butik har været en fast bestanddel i bybilledet gennem de seneste 50-60 år. Sidste år kunne man fejre 50 års jubilæum på selve adressen, som man flyttede til i 1963. Men Brønshøj har haft sin FONA endnu længere, idet radio, TV og pladebutikken tidligere lå overfor i de lokaler, hvor Synoptik i dag har base. Man må virkelig konstatere, at det er et stykke af bydelen, der dermed forsvinder. Ganske vist har man ikke meldt officielt ud fra FONA, men netavisen er sikker på, at der er hold i tingene.

Selvom Brønshøjs lokale FONA har fulgt med tiden og moderniseret den flotte afdeling flere gange, må man bøje sig for kendsgerningerne, at nettet og de store butikscentre har overtaget markedet. Det er bare så pokkers trist, når en bydel mister et af sine store flagskibe. Dermed bliver Brønshøj endnu en butik fattigere.

For at være helt ærlige, så beklager 2700-netavisen at skulle bringe denne sørgelige nyhed til Brønshøj borgerne. Men sådan er livet.