James har hjemmebane i Pilegården på søndag

Søndag den 16. februar kl. 14 giver James Rasmussen Trio koncert i Kulturhuset Pilegården.

De fleste i Brønshøj kender James Rasmussen. Netavisen har for nylig haft en stor artikel om ham, hvor vi skrev om den gode ambassadør, han er for bydelen.

Som vi skrev, er det efterhånden over 50 år siden, han første gang fik en guitar i hænderne og en lang karriere indenfor dansk rockmusik begyndte. En karriere, som ikke bare omfattede at blive udråbt til “Den danske Tommy Steele” samt at var frontfigur i James and his Jamesmen. Han har også stået side om side med John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi som erstatning for Otto Brandenburg i Four Jacks, som han spillede sammen med i perioden 1958-1964. Senere bragte musikken ham til USA, hvor han i mange år også fik sat sit fingeraftryk på amerikansk musik som sangskriver og producer.

Med en historie som denne bag sig og en række soloplader oven i, så har James Rasmussen Trio naturligvis et imponerende katalog af sange og deciderede ørehængere bag sig. Publikum kan derfor også se frem til at synge med på kendte sange som Manderlay og Tom Dooley. Trioen tæller foruden James Rasmussen på guitar og sang også Søren Engel på bas og kor, samt Preben Feddersen på trommer og kor. Lige nu arbejder James Rasmussen med at indspille helt nye sange i ARK Studio beliggende i Brønshøj, hvor flere af de største danske musikere også indspiller. Så mon ikke også at koncerten byder på smagsprøver på helt nyt materiale?

Koncerten starter kl. 14 og billetter til 80 kroner købes i forsalg via Kulturhuset Pilegårdens hjemmeside www.pilegaarden.kk.dk eller i døren. Fra kl. 12.30 tilbyder Café Glad et frokostbord til 125 kr. Madbilletter skal købes på forhånd via pilegårdens hjemmeside. Koncerten er arrangeret af den lokale musikforening Music House Brønshøj og er støttet af Brønshøj Husum Lo