Månedens lørdagsarrangement i Bellahøj Kirke

 
sangerinde
 
Ved årets første lørdagsarrangement i Bellahøj kirke, som finder sted lørdag den 25. januar, begyndes der med lørdagshøjmesse kl. 16.00, hvor sognepræst Peter Møller Jensen prædiker og kirkens rytmiske musikere medvirker med indslag undervejs. Der bliver også lejlighed til at høre sangeren og sangskriveren Janne Mark optræde med en af sine egne sange.
Efter oplevelsen i kirkesalen fortsætter aftenen med lørdagsmiddag i den store mødesal, hvor bordene står festligt dækkede og indbyder til en hyggelig stund sammen over den gode mad. Middagen koster 50 kr. alt inkl.
Og så afsluttes aftenen kl. 19.00 med et musikalsk genhør med Janne Mark, der til daglig er forsanger i bandet Konnect, det rytmiske husorkester i Brorsons kirke, Københavns Børne- og Ungdomskirke, der bl.a. spiller til Nørrebrokirkens månedlige søndagshøjmesse Bøn&Brunch. 
Janne Mark har udgivet tre soloalbum med egne sange og kompositioner, senest det flot anmeldte album ”Salmer fra Broen” fra 2013 med numre som ”Et hus at komme til”, ”De første forårstegn i Norden” og ”Byens tavshed”. Det bliver sange herfra som Janne Mark vil optræde med på lørdag, og indimellem vil hun fortælle om hvordan hun får inspiration til at skrive sine smukke sange. Der venter helt sikkert en stor oplevelse i Bellahøj kirke på lørdag!