Ny eventgruppe holder fastelavn for hele Husum

 

På søndag den 2. marts klokken 13-15 indtager Husums nyoprettede eventgruppe parken på Frederikssundsvej over for Føtex med tøndeslagning, udklædningskonkurrence og fastelavnsris til vinderne.

Selvom det kun er få uger siden, at de mødtes første gang med ideer til, hvordan man kan skabe mere liv i parken, har Husums nye eventgruppe allerede kastet sig over sit første arrangement. – Vi har forsøgt at planlægge den her fastelavnsfest i forhold til de andre offentlige fastelavns-arrangementer i området, så børnene rigtig kan komme ud og have det sjovt i deres udklædninger, siger Birgit Christensen, som er med i den nye eventgruppe. Og selvom det ikke er lang tid siden, at gruppen sad med de første ideer, så er den nye eventgruppe allerede godt i gang med at planlægningen. – Nogen gange handler det jo bare om at kaste sig ud det, så må man jo se, om det brister eller bærer, siger Birgit Christensen og slutter, – vi er godt i gang med at planlægge en større forårsfest med musik og forskellige aktiviteter som plantepleje og blomsterbytning.

Hvis man er interesseret i at være med til at skabe liv i den nye park, er man meget velkommen til at være med. Man kan kontakte Per Andreasen fra Områdefornyelse Husum på tlf. 24 80 50 10 eller pr. e-mail: ay9w@tmf.kk.dk for mere information.