Nytårshilsen fra Christiansborg

PeterSkaarup-portræt 2011

Peter Skaarup som har opstillingskreds i Brønshøj, sender denne nytårshilsen til 2700-netavisens læsere:

 

Godt nytår til Brønshøj og Husum

 

Så 2013 ved at være forbi, og det er blevet tid til at konkludere på året, der gik. Set fra min udkigspost på Christiansborg, så er Danmark blevet et lidt mere usikkert land, fordi regeringen stort set gør alting forkert. Grænserne er blevet nedlagt, det strømmer til med indvandrere, der for en dels vedkommende svært – hvis overhovedet -kan integreres, de kriminelle får lave eller ingen straffe og de udenlandskes kriminelle udvises for sjældent. Og alt det her skal jo finansieres, hvorfor der skæres i hjælpen til de ældre, de syge og de arbejdsløse.

 

Nuvel, nu har langt fra alt været skidt i det snart forgangne år. Brønshøj er stadigvæk et godt sted at bo, hvor der findes en fællesskabsfølelse og et sammenhold, som bl.a. har betydet, at Brønshøj Boldklub med venner og fans hjælp er blevet reddet.

Brønshøj Boldklub kom jo ud i et stormvejr, da klubben blev fradømt seks point, men flot var det, at bydelen stod sammen og samlede de 200.000 kr. ind, som var nødvendige for at holde klubben i gang. 

Det sammenhold, som borgerne i Brønshøj har vist i kampen for at redde fodboldklubben, kan inspirere til at samle sig om bydelen i bred forstand. Det giver håb for fremtiden. Det vil jeg godt kvittere for!

 

Det er ikke kun i Brønshøj, at en fodboldklub er blevet hjulpet. Også AB har modtaget generøs hjælp – her var det dog fra politikerne i Gladsaxe byråd dvs skatteborgerne, der via en bevilling på to millioner kr sikrede, at klubben overlevede. En pæn forskelsbehandling må man sige.

 

Det er i mine øjne utroligt vigtigt at borgere, de lokale næringsdrivende og kommunerne står sammen om at hjælpe de lokale idrætsforeninger og andre sammenslutninger, der sikrer liv og sammenhold i lokalområderne. Og her har Brønshøj i særlig grad noget at bygge videre på.

 

Men det lokale sammenhold og fællesskabsfølelser er under pres i disse år, hvor vi har en regering, der ikke tager de borgernære problemer det mindste alvorligt. Indvandrings- og retspolitikken sejler, og senest har regeringen via en fuldstændig tåbelig udvanding af udvisningsreglerne, sørget for, at en bandeleder fra den berygtede Loyal to Familia indvandrergangsterbande er blevet reddet fra udvisning. Det er ganske enkelt ufatteligt. Imens er der løbende voldsomme problemer i dele af Husum og Tingbjerg, hvor ikke-integrerede parallelsamfund sætter dagsordenen og hvor almindelige mennesker nærmest ikke kan bo og leve i fred og ro. Regeringens svar har været at fjerne Tingbjerg og Husum-Utterslev fra ghettolisten, mens de borgere, som må leve i daglig frygt og utryghed, må passe sig selv og bede til et mirakel.

 

Jeg ser frem til 2014 med forsigtig optimisme. Jeg tror på, at den nuværende regering allerede nu er så slidt, at den snart må give op og udskrive folketingsvalg. Jeg tror på, at vi i DF i en ikke så fjern fremtid igen kan få lov at påvirke danskernes hverdag i en positiv retning. Det skal være slut med at diskutere om de ældre kan få den hjemmehjælp, de har krav på. Der skal tages bedre hånd om de svageste, de der virkelig trænger til hjælp. Vi skal også have sat i gang i jobskabelsen og mindsket den uhensigtsmæssige del af indvandringen.  Jeg tror danskerne er klar til at prøve noget nyt, og derfor kan 2014 gå hen og blive et rigtigt godt og spændende år.

 

Med ønsket om et godt nytår!

 

Peter Skaarup

Folketingsmedlem, Dansk Folkeparti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  •