Stenløsevej er blevet Brønshøj-Husums Abbey Road

 
abbey-road-back-cover
 
For godt 20 år siden – i 1993 – rykkede en ung gut Kristian Dalsgaard ind i en bungalow på Stenløsevej. Her ville han indrette et indspilningsstudie. Han var kun 20 år gammel på det tidspunkt, og mange kiggede lidt skeptisk på den unge mand, der kom med så store ambitioner.
 
Fem år forinden havde han lavet sit eget studie i kælderen hos forældrene på Højstrupvej. Da han fyldte 18 år, blev han CVR-registreret, og i den forbindelse ændrede han studiets navn fra ENV Studio til det nuværende ARK Studio.
 
Tilbygninger
 
Al begyndelse er svær, men der gik ikke mere end fire år, så var Kristian klar til at udvide studiet med to tilbygninger, og præcis den 16. april 1999 kunne et større og endnu mere professionelt ARK Studio indvies af selveste Københavns daværende overborgmester Jens Kramer Mikkelsen. Det var for øvrigt den helt store event med blandt andet underholdning af James Rasmussen og hans Jacks.
 
16.april 1999 - Kramer klipper snoren! til udbygningerne !  Jens Kramer Mikkelsen indviede det nye ARK Studio
 
Mange mødte op for at gratulere med resultatet. Men det blev ikke ved det. Bare året efter – i år 2000 – blev Studie 2 bygget. Og sådan gik det bare fremad for ARK. Støt og roligt. Flere og flere kendte navne blev opmærksom på studiet i Husum, og Kristian Dalsgaard kunne med stolthed se tingene vokse. Ja så meget, at han i 2006 kunne indrette Studie 3 på adressen.
 
Troede på projektet
 
– Jeg har aldrig været i tvivl om projektet, og at det var det, jeg ville, fortæller Kristian Dalsgaard til 2700-netavisen. – Men jeg var godt klar over, at jeg ville gå en svær tid i møde, da pladestudierne allerede dengang begyndte at være pressede, fordi folk selv begyndte at lave indspilninger i små hjemmestudier, og teknologien for alvor ændrede sig. 
 
24 spor bånd, bruges sjældent i dag.  De gode gamle 24-spors maskiner, bruges kun sjældent i dag
 
– Jeg vidste også, jeg var nødt til virkelig at investere i noget, folk ikke kunne lave derhjemme selv. Det blev blandt andet til udbygningen af det store rum “Salen” med en fantastisk akustik, meget velegnet til trommer. Det er nok en af årsagerne til, at der kommer folk langvejs fra og indspiller netop her. Og det er lykkedes at få nogle store navne og producere/teknikere til at vælge studiet på Stenløsevej i Brønshøj.
Senere kom så et studie 2, og 3.
 
Ark Studio Den kgl.Livgarde 2003 Selv den Kongelige Livgarde har indspillet på Stenløsevej
 
Havde jeg ikke taget de store investeringer og satsninger dengang, havde studiet ikke overlevet.
I dag er projektet lykkedes, de fleste dage er bookede, og jeg synes hele tiden, der kommer nye kunder til. Så det er en stor glæde at blive et af de ældste studier i Danmark, slutter Kristian Dalsgaard.
 
take4-ny-sharp ARK Studio i dag – professionelt og opdateret
 
ARK Studio på Stenløsevej 99 er med til at gøre Brønshøj kendt for andet end fodbold. Hele musikbranchen i Danmark kender studiet og flere udenfor landets grænser lige så.
 
BB-supportere i studiet
 
Brønshøj netavis – 2700-netavisen – inviterer om kort tid BB’s supportere i Ark Studiet for at indspille/synge slagsange til den kommende forårsturnering. Det sker i tæt samarbejde med Kristian Dalsgaard, og det skal nok blive underholdende. Vi sørger naturligvis for en grundig dækning af “eventen” – som nok skal blive morsom og festlig !
 
BB-AGF_21-11-2010_01