Stor glæde over at Skousen er tilbage i Brønshøj

 

IMG_0468

 Skousen Hvidevarer er vendt tilbage til Brønshøj, og det er der stor glæde over hos mange i bydelen. Det skete den 27. december på Frederikssundsvej 338 – i de lokaler hvor Nike ellers havde holdt til i flere år. Her har butikkens indehaver Erling Kristiansen fået indrettet en stor, flot og overskuelig butik på 480 kv.m. proppet med alverdens hvidevarer.

Og så er det er ikke et nyt område for ham, idet han også har en flot Skousen butik i Hvidovre.  

IMG_0457

– Jeg er meget glad for at være kommet til Brønshøj, siger Erling Kristiansen til 2700-netavisen. Butikkens beliggenhed faldt jeg for, da vi bragte varer ud i området. 

LOKAL HANDEL: Det er ikke så mange år siden Skousen åbnede første gang i Brønshøj på adressen Frederikssundsvej 131-135 i noget flot nybyggeri mellem Højenhald og Degnemose Allé. Men om det var beliggenheden – den lå trods alt et pænt stykke ud af Frederikssundsvej væk fra Brønshøj Torv – skal ikke kunne siges. Det gik bare ikke, og efter et par års tid, måtte butikken lukke. 

Derfor var der ikke mange, der havde regnet med, at Skousen ville vende tilbage. Men jo – nu bare i den anden ende af byen – i Husum ikke langt fra torvet. Og hvad er det så, der trækker i hvidevarebranchen ? 

 IMG_0461

 Siden jeg var 18 år, har jeg været i flere brancher, og det  har altid været i detail handelen, fortsætter Erling  Kristiansen. – Det at yde ekstra god service har altid ligget  mig på sinde, og det kommer kunderne til at mærke her i  Brønshøj. At det så er endt med køleskabe,  vaskemaskiner og komfurer skyldes også den  omstændighed, at jeg personligt har haft meget dårlige  oplevelser, de gange jeg selv har købt hvidevarer. 

 

Også butik i Hvidovre

At Erling Kristiansen mener det alvorligt med hensyn til hvidevarerne viser, at han også har en afdeling i Hvidovre. – Der oplevede jeg flere kunder, som kom fra Brønshøj, og det førte mig tit ud i bydelen. Så jeg tror, Skousen får lov til at blive liggende. Jeg skal i hvert fald nok gøre mit, slutter han med et smil.

Netavisens udsendte havde for øvrigt den morsomme oplevelse at blive stoppet af flere forbipasserende ved Skousen, som alle udtrykte stor glæde over, at Brønshøj-Husum igen har en velassorteret hvidevarebutik i området.

skousen 4

 Butikken er fyldt op, og Erling Kristiansen er sammen    med sit personale klar til at yde den bedste service.