undefined

Suzuki starter det nye år med sit traditionsrige Nytårsshow, der afholdes i weekenden den 11. – 12. januar. Her er både et par attraktive kampagnenyheder og en gratis nytårsgave til de besøgende.

Suzukis modelprogram spænder vidt fra den helt billige Alto model til den nye og spændende S-Cross, og årets Suzuki Nytårsshow favner derfor hele programmet af økonomiske biler. Men der er særlig fokus på Alto, som er Danmarks billigste 5-dørs bil, en helt speciel Swift kampagnemodel og den nye Suzuki S-Cross, der giver rigtig meget bil for pengene.

Suzuki Alto, Danmarks billigste 5-dørs bil
MOTOR: Alto GA modellen er Danmarks billigste 5-dørs bil i den stærkt voksende mikroklasse. Alto modellen er kendetegnet ved en god kørekomfort i de to store forsæder og en rigtig flot benzinøkonomi på op til 24,4 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Udover de 5 døre er GA modellen fx forsynet med 6 airbags, ESP system, servostyring, lakerede kofangere med mere. Og går man et skridt opad i programmet, giver GL modellen endvidere udstyr som el-ruder foran, fjernbetjent centrallås, splitbagsæde samt automatisk stop/start af motoren.

Suzuki Splash, maxi plads til mikro-pris
Den rummelige mini-mpv Suzuki Splash byder på mere komfort og plads end de helt små mikrobiler. Og alligevel er økonomien som i mikroklassen. Både med hensyn til priserne og benzinøkonomien, der siger op til 21,3 km/l ved blandet kørsel og med ejerafgiften, der for 1.0 modellen er i laveste klasse. Så til de bilkøbere, der er på jagt efter en billig og økonomisk bil, der ikke strammer alt for meget om skuldrene, er Splash et godt alternativ til de helt små biler.

Suzuki Swift, køreglæde og en helt speciel Limited udgave
Den køreglade Suzuki Swift starter med en 1,2 motor, der yder hele 94 hk og alligevel har en flot benzinøkonomi på 20 km/l (EU-norm). Salget af Swift modellen har nu rundet mere end 25.000 eksemplarer i Danmark, og det fejres med introduktionen af en helt speciel kampagnemodel med navnet Swift Limited. Limited modellen kommer kun til landet i 200 eksemplarer, der nummereres fra 1 til 200. Udover udstyr som 7 airbags, aircondition, fartpilot, el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio samt fjernbetjent centrallås, byder Swift Limited på en masse lækre detaljer. Den har fx også hvid-lakeret tag, to-farvede sidespejle med blinklys, LED kørelys, nydesignede 16” alu-fælge, specielt indtræk med Swift logo og sølvfarvede syninger på sæder og læderrat. Swift Limited modellen skiller sig derfor ud fra mængden af mere kedelige biler. Også fordi den fås i 5 spændende farvekombinationer, hvor især den nye gule og blå lakering med hvidt tag vækker opsigt. 

SX CombiBack med Plus udstyr 
Den veludstyrede familiebil SX CombiBack fås nu i Plus version. En skarp pris for en bil, der kan opfylde de fleste familiers behov. 1.6 motoren yder hele 120 hk, og udstyrslisten omfatter fx klimaanlæg, nøglefri betjening af låse og tænding, alu-fælge, el-ruder for og bag, sædevarme og meget mere.

Suzuki S-Cross, ny familie-crossover 
Suzukis nyeste model, familie-crossoveren S-Cross, blev introduceret i slutningen af 2013 og har fået en rigtig flot salgsstart med mere end 500 solgte biler. Man får en lækker bil, der kombinerer køreglæde med en rigtig god anvendelighed og rummelighed i både kabine og bagagerum. Og med sit flotte crossover design og gode brændstoføkonomi tilbyder den de danske bilkøbere et nyt og spændende alternativ til de mere traditionelle familiebiler. Den fås både med en 120 hk kraftig benzinmotor og en højtryksturbo-dieselmotor, der har et drejningsmoment på hele 320 Nm. Udstyrsniveauet er højt med både aircondition, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås og fartpilot i alle modeller. Sikkerhedsmæssigt har den fx 7 airbags, antiudskridning (ESP) og bremseassistent (BAS), og da Euro NCAP havde bilen igennem deres krævende sikkerhedstest, bestod den med bravur. Her fik S-Cross de maksimale 5 stjerner, og i alle 4 hovedkategorier var konklusionen af testen, at bilen klarer kravene til en samlet topkarakter med god margin.

Suzuki forhandlerne – i lokalområdet er det Jacobsen Automobiler på Bellahøj –  er klar til at præsentere hele programmet og samtidig byde 2014 velkommen i weekenden den 11. – 12. januar, hvor der også er en god marcipan-nytårsgave til de første besøgende hver dag. Og da Suzuki samtidig tilbyder en særlig kampagnerente på kun 1,99%, kan man starte det nye år i en fabriksny Suzuki fra kr. 851 om måneden (Alto GA, udbetaling på kr. 20.000, løbetid 84 måneder og ÅOP: 8,8%).