Volvo Concept XC Coupé – næste kapitel i Volvo’s nye designhistori

 

 VOLVO 1

MOTOR: I september blev Volvo Concept Coupé præsenteret akkompagneret at kritikerros og adskillige priser. Den var første eksempel på Volvo Car Groups nye designsprog under ledelse af designdirektør Thomas Ingenlath. Den var samtidig én fortolkning af de proportioner og den alsidighed, Volvos nye Scalable Product  Architecture muliggør. En ny platform for Volvos produktprogram, der kommer til at danne basis for, hvordan fremtidige mellemstore og store modeller kan komme til at se ud.

 

Concept Coupé var det første af tre designstudier. Næste kapitel i Volvos designhistorie afslører, hvordan virksomhedens berømte sikkerhedsteknologi såvel som en moderne skandinavisk livsstil kan integreres i arkitekturen. Volvo Concept XC Coupé får verdenspremiere på North American International Auto Show den 13. januar, men detaljerede informationer inklusive presseinformation, videoer og billeder bliver offentliggjort den 8. januar.

 

Concept XC Coupé bygger på Volvos stolte historie om Cross Country og XC produkter, en niche, som svenskerne skabte i 1997. Som en forsmag på nyheden viser Volvo nu de første tre billeder af bilen såvel som en kort video på Volvo Cars’ YouTube kanal.

VOLVO 2