B.1903 var en vanskelig modstander, men Husum klarede 2-2 ude

Tirsdag aften spillede Husum udekamp i Københavnsserien mod B.1903, og den skulle vise sig at blive en svær opgave. Hjemmeholdet var yderst aggressive fra kampens start og allerede efter bare tre minutter bragte de sig foran 1-0.

Men Husum kom igen, og efter godt et kvarter lykkedes det at udligne. Rasmus Rosenberg sendte Alex Kirkebjerg afsted, og han udplacerede 3’ernes keeper til 1-1, hvilket blev resultatet af de første 45 minutter.

Efter pausen kom hjemmeholdet igen stormende, og de kom atter i spidsen efter 52 minutter til 2-1. Den efterfølgende periode var nærmest en krig på banen, og spillet bølgede frem og tilbage, men 10 minutter før tid fik Husum udlignet til 2-2 ved Sebastian Stage på en aflevering fra Daniel Lima. I de sidste 10 minutter fik Husum tre gule kort, hvilket gjorde det umuligt at jagte sejren.

Efter de fire første kampe er de blåhvide fortsat ubesejret. Det er blevet til to sejre og to uafgjorte. Flot af drengene !Næste kamp er også på udebane mod Sundby. Kampen spilles på Kløvermarken, og det bliver nok den sværeste opgave indtil nu, eftersom amagerkanerne fører rækken.