Babybandet for de små

Babybandet3 

Torsdag den 24. april kl. 17.30 åbner Kulturhuset Pilegården dørene for endnu en aften med ”De små spiser”. Café Glad stiller den børnevenlige mad frem kl. 17.30 og kl. 18 serverer kulturhuset en nærende omgang underholdning for de 0-5-årige.

Det er de allermindste, de bliver ekstra tilgodeset denne aften. Babybandet lover nemlig at der er underholdning for dem helt ned til 0 år denne aften, men selv dem på 5 år kan se frem til fest, musik, dans og sjove øvelser.

Babybandet er mestre til at tilsætte musikken sanglege, der er skræddersyede til at styrke børnenes motorik. Gruppens sange dækker hele dagen: Fra de tidlige morgenritualer, bleskift, afslapning og spisetid til tandbørstning og puttetid. Musikken er skrevet af Luise Føns, som er sanger og motorikinstruktør sammen med pianisten Anders Haaber. På scenen finder man også Rasmus Skovgaard på guitar, banjo og mandolin, samt Mads Stephensen på percussion. Alle sangene er skruet sammen, så publikum får et par nye ørehængere med hjem på puslebordet.

Billetter som inkluderer både mad og underholdning koster 65 kr. og kan købes på kulturhusets hjemmeside www.pilegaarden.kk.dk. Alle børn under 2 år spiser gratis med.