BB faldt med æren i behold og oprejst pande - pokaleventyret er slut

FODBOLD: Den på papiret svære opgave for Brønshøj i pokalturneringens kvartfinale onsdag aften mod Superligaklubben FC Vestsjælland blev vundet af gæsterne med 2-1, men bedømt efter spil og chancer, havde de sort/gule fortjent bedre. 

En rædselstart med 0-2 efter bare 13 minutter tegnede ikke godt for hjemmeholdet. To typiske opstartmål, som blev til på rene tilfældigheder, rystede både BB og hvepse-supporterne på stadion. De to mål blev scoret af først Apostolos Vellios og så Marc Dal Hende. Hvad ville det mon ende med ? Ja i et øjeblik strejfede 0-5 AGF-kampen tankerne. Men BB fik fat igen, og efter 28 minutter scorede Oke Akpoveta et flot mål på et glimrende oplæg fra Mads Gabel. Mere blev det ikke til før pausen, men det var helt klart BB, som ville noget i det opgør. Der blev gået til den, og man måtte imponeres over spillernes energi og kondition. (De har endda ikke toppet endnu, det sker først til Vejle-kampen lørdag i næste uge, i følge træner Falch).

IMG_1675

BB pressede hårdt for udligningen i kampens sidste minutter, men desværre forgæves

Hele anden halvleg fortsatte spillet i et pænt tempo, og ikke et sekund lå BB under for de fuldtidsprofessionelle sjællændere. Det var en fornøjelse at se hver mand gå til stålet. Og så bemærkede man med stor fornøjelse de nye folk på holdet. Jacob Andreasen, Mads Nielsen, Sven Crone og mod slutningen af kampen Malte Kiilerich Hansen. Der er ingen tvivl om, at de nye kan være med til at styrke divisionsholdet i forårets kampe. Vi må også nævne Mikkel Nøhr, som bare er i en rivende udvikling. Sin forholdsvis lille statur til trods, går han med brask og bram ind i nærkampene. Samtidig er hans boldforståelse stor og hans mange indlæg yderst farlige. Oke Akpoveta lynede endnu engang med et flot mål, og når man tænker på, at han ved ankomsten til BB nærmest kun var udskiftningsspiller, så er han rykket gevaldigt. 

IMG_1676

Aleksandar Lacarevic kom på banen til sidst og viste stor gejst, men det blev ved 1-2

Ja stort set kunne vi skrive om hver enkelt på holdet, men vi vil nøjes med at fastslå, at det her ser yderst lovende ud før forårets hårde kampe. Vi tror på Falchs tropper – og selvfølgelig var det ærgerligt at ryge ud af pokalen, men det skete med oprejst pande og æren i behold. Vestsjælland havde ret, når de før kampen sagde, at det altid er svært at spille mod BB på Tingbjerg Ground. 

Det blev bekræftet foran de godt 800 tilskuere på denne overraskende behagelige men lidt kølige marts aften på Tingbjerg Ground.

                                                                                                                                            -ny.

BB’s holdopstilling:
Nicklas Dannevang – Svenn Crone (69. Andreas Granskov), Jesper Fleckner, Mads Nielsen, Oliver Fredsted – Nuri Mustafi, Jakob Andreasen (80. Malte Kiilerich Hansen) – Mads Gabel, Mikkel Nøhr Christensen, Sebastian Lassen (85. Aleksandar Lazarevic) – Oke Akpoveta