BB's træner - rolig nu - det var et fremmed hold i sort/gule farver

FODBOLD: Træningskampen søndag eftermiddag på udebane mod AB blev vundet af hjemmeholdet med 6-2 efter 2-0 ved pausen, men på BB’s hold var der ikke en eneste stamspiller. – Det var lutter nye spillere, som skulle testes, fortæller træner Carit Falch. – Derfor har resultatet overhovedet ingen betydning. Thomas Ibsen, Poul Olesen og jeg fik de nødvendige indtryk af spillerne på banen, og det var til stor nytte.

Thomas-Aarris-Jensen_spiller-embed   Frederik-Kragh_spiller-embed

Thomas Aarris               Frederik Kragh

Kun Frederik Kragh i første halvleg og Thomas Aarris i anden var navne, vi kendte i forvejen. Resten var helt nye, som bare skulle vise, hvad de står for. Naturligvis var der niveauforskelle, men vi fik set, hvad vi kom efter, sagde en helt rolig og fattet Carit Falch. – Det bliver sjovere på tirsdag kl. 17.30, når vi skal spille mod FC Nordsjælland i Farum. Her stiller vi med vores pt. stærkeste hold. Holdet mod AB var en blanding af DS-U19 og 2. divisionsspillere, så det var naturligvis en svær kamp, da ingen af dem kendte hinanden. AB havde flere stamspillere med, men brugte dog også kampen til eksperimenter.

Den nye mand

– Jeg kan fortælle, at Sebastian Lassen er en ung, sulten og ambitiøs spiller, som vi er glade for at få med i truppen. Endvidere kommer der mandag en 20-årig yderst talentfuld svensk stopper. Han er med os til og med onsdag, hvor vi skal tage stilling til, om det er goddag eller farvel. Vi venter endvidere en spændende albansk spiller på 26 år, som har spillet i Italien. Han skulle også dukke op i morgen. De to får begge chancen i Farum. Og så taler vi med tre-fire andre meget interessante navne, slutter Carit Falch.