Benny Holst giver koncert i Brønshøj på søndag

benny holst

Benny Holsts musikalske rødder stikker dybt i den danske folkmusik, og han kan opleves på søndag den 20. september klokken 14.00 i Kulturhuset Pilegården.

Benny Holst har turneret som sangskriver og guitarist i mere end 41 år. Det seneste album Sephiadage indbragte ham prisen som årets sangskriver ved Danish Music Award Folk. Albummet forinden Himlen må vente blev tilmed kåret både som Årets Danske Album og Årets Visealbum.

Dermed skulle det være slået fast, at en af venstrefløjens mest kendte stemmer i 70’erne stadig har meget at byde på i dag. Til koncerten i Kulturhuset Pilegården kan man opleve den ferme sangskriver i selskab med to dygtige musikere: Martin Andersen på elektrisk violin og Jacob Rathje på guitar og sang. Som publikum kan man se frem til en koncert med et varmt musikalsk udtryk, der placerer den gode historie i centrum.

Koncertbilletter koster 120 kr. og 100 kr. for medlemmer af den lokale musikforening Music House Brønshøj, som har arrangeret koncerten. Café Pilen serverer i dagens anledning et lækkert frokostbord kl. 11.30-13.30 og madbilletter koster 100 kr. Billetter købes på www.pilegaarden.kk.dk, men man skal skynde sig, for der er rift om dem. Koncerten er støttet fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg & Statens Kunstråd.