Børnevenlig stand-up i Pilegården til de små

 

Overfor voksne er de rigtig sjove, men kan de etablerede komikere også lave jokes, som børn synes er sjove?

 

Det bliver undersøgt nærmere, når der bliver serveret børnevenlig mad og nærende stand-up for børn til De små spiser i Pilegården tirsdag d. 4. september kl. 17. For mens Zulu Comedy Festival i disse dage især trakterer det voksne publikum med gode grin, så bliver der fyret op under stand up for børn i Pilegården.

 

En håndfuld komikere tager udfordringen op og vil gøre alt, hvad de kan for at få børnene op af stolene og i gang med at flække af grin. De tager alle midler i brug: Stand-up, impro, musik- og karakter-comedy.

 

Komikerne

Claus Reiss er Danmarks sjoveste sækkepibe-komiker. Han er også den eneste. Hør ham fortælle om, hvor sejt det er at være sækkepibemusiker, og så spiller han i øvrigt så godt, at man får lyst til at fjerne hænderne fra ørerne. Publikum bliver hurtigt en del af showet, og måske får en af børnene lov at prøve verdens fedeste instrument!

 

Værtinden Susanne Billeskov er både improskuespiller og komiker. Hun har, siden hun vandt TV-konkurrencen ”Scenen er Din”, turneret land og rige rundt blandt andet med sit Lone Jensen-show. Yderligere tre komikere kigger forbi: Martin Zarp, Emma Renée Andersen og Niels Flensburg. Med sig har de alle morsomheder målrettet de små grinebiddere.

 

Showet varer ca. 45 min. og er for børn over 5 år. Den børnevenlige stand-up begynder kl. 17 og kl. 18 bliver der serveret lasagne med frisk salat og brød. Billetter til 65 kr. inklusiv mad og stand-up købes på Pilegårdens hjemmeside.