Boldklubben Fix i en kæmpe oprykningsrus - 1. holdet er tilbage i Serie 1, men det blev ikke ved det ...

Det blev en fortryllende weekend for Boldklubben Fix. Ikke nok med at 1. holdet sikrede sig den længe ventede oprykning til Serie 1, så gjorde klubbens 1. damer kunsten efter ved at ryge op fra Serie 2. Og prikken over i’et kom så, da Fix 4. senior også rykkede en række op.

IMG_1852 - Kopi

Som man tidligere kunne læse i netavisen, så vandt klubbens 1.senior med 9-0 ude over Valby BK, og den sejr betød, at Stefan BK. var tvunget til sejr i dagens udekamp mod Sunred Beach. Denne kamp endte imidlertid 2-2, hvilket betyder at FIX igen er at finde i Serie1 efter sommerferien. 

Første sæson under ledelse af cheftræner, Casper Christensen, har været en stor gevinst, og holdet ser stærkt ud frem mod efteråret, der allerede starter til august. Igennem hele sæsonen har der været tilgang af nye profiler, og det ser ud til, at flere forstærkninger er på vej. 

                                                                      IMG_1868

– Inden holdet går på sommerferie venter dog en sidste opgave, nu på torsdag, hvor B1960 kommer på besøg, hjemme i Pilesvinget kl.19.00, siger en glad formand Sune Blom. – Trænerteamet byder på øl/vand, og seniorudvalget byder på pølser fra grillen. Så kig forbi “Mosen” torsdag aften og ønsk holdet tillykke med oprykningen, mens der nydes en kold forfriskning og en pølse fra grillen.

Og de dygtige damer !

161594

Forårssæsonen 2015 blev den sæson, hvor det lykkedes FIX damers 11 mandshold, at rykke op fra serie 2. Selvom oprykningen skyldes en lille hjælpende hånd fra rækkerne længere oppe, har sæsonen været en af de bedste for damerne i lang tid. Et forår hvor sejrene var flere end nederlagene, og hvor målscoren for en gangs skyld har været pæn, både i scorede mål, men bestemt også i mål der er lukket ind. 

2700-netavisen ønsker KÆMPE TILLYKKE til de rød/hvide fra Brønshøj Kirkevej ..