Bowlingbanerne i Grøndal MultiCenter er stadig et hit

IMG_1625De har været populære siden starten for efterhånden mange år siden, og bowlingbanerne i Grøndal MultiCenter er stadig et hit. Hver dag og aften kan man opleve en god blanding af unge og mere modne deltagere, som hygger sig med de tunge bowlingkugler. Der grines, kæmpes og jubles.

IMG_1609

Sådan håber man, det fortsætter, og hvor egentlig ikke ? Godt nok er hallen ved årsskiftet overgået fra at høre under Københavns Kommune til nu at blive forpagtet af en selvejende institution Bowlernes Hal Grøndal. Faktisk var det lidt af en redningsindsats, eftersom hallen var i fare for at lukke. Men det ville have været en katastrofe for mange, så man fik stablet et alternativ på benene.

IMG_1630

Og nu kører tingene så videre på bedste vis. Da 2700-netavisen kiggede forbi for nylig, var der livlig aktivitet på de fleste baner. Blandt andet af foreningen DSK, som mødes hver torsdag og bowler et par timer. Det er en blanding af både sjov og alvor, for hvem vil ikke gerne præstere den ene strike efter den anden ? Både mænd og kvinder i den modne alder konkurrerer, og det er helt tydeligt, at de hygger sig. Vi måtte så lige have opklaret, hvad DSK egentlig står for. Til vores store overraskelse lød svaret fra medlemmerne – DSK står for “De skøre kugler” !! Foreningen har eksisteret i mere end otte år.

IMG_1614

I mere end 30 år har disse bowlingbaner ligget i Grøndal MultiCenter, og adskillige tusind har hygget sig i de lyse omgivelser..