Brønshøj fik den værst tænkelige start på foråret

Endelig var der turneringspremiere på Tingbjerg Ground lørdag eftermiddag, og forventningerne til Brønshøjs formåen her i foråret var relativt høje efter pæne træningsresultater. Et af bundholdene i rækken Solrød FC, som indtil i dag kun havde vundet en enkelt sejr ud af 14 kampe, var prøveballonen som skulle vise, hvor BB står lige i dette øjeblik.

Men det kunne næsten ikke gå værre. Brønshøj tabte 1-2 efter stort set at have domineret hele kampen. Gæsterne ville ikke ret meget, men de fik dog puttet de to mål i kassen, og det rakte til en overraskende sejr. En kæmpe skuffelse – ikke mindst for hovedparten af de omkring 550 tilskuere, som var kommet til fodbold i eftermiddagssolen.

Der blev uddelt tre røde kort – to til hjemmeholdet – og det gjorde ikke ligefrem tingene bedre. Det første kom til BB efter 43 minutter, da Nicholas Marfelt røg ud. Det skete ved stillingen 1-1. BB’s enlige mål scoret af Rasmus Suhr. Kort før tid blev det så Mads Hashiba Jensens tur til at forlade banen. Fem minutter forinden fik en Solrød spiller marchordre.

Trist, trist – når nu opbakningen og det gode vejr var upåklageligt.

Næste opgave kan godt gå hen og blive svær – det er nemlig mod Union på Genforeningspladsen. Godt nok ligger hjemmeholdet sidst i rækken, men det er et lokalopgør, hvor alt kan ske. Den kamp spilles lørdag den 2. april kl. 14.00.