Brønshøj skole vil forsøge at genindføre "Gamle elevers aften"

Traditionen for gamle elevers aften har været lagt ned i et par år, dels på grund af byggeriet, men også da det har været en tradition, at forældreforeningen hjalp til med det praktiske og solgte øl og vand. Denne er imidlertid nedlagt og findes ikke mere.

– Brønshøj Skole vil gerne hjælpe til med at få denne tradition op at køre igen, men vi kan ikke gøre det alene, siger skoleleder Mikkel Wiene. – Torsdag 20. september vil skolen være åben fra 17-20, så kan man planlægge at mødes med gamle kammerater og lærere. Komme forbi og gå rundt i den gamle bygning og se hvor flot det er blevet efter helhedsrenoveringen næsten er færdig.
Afdelingsleder Helle Wendt Nielsen vil være tilstede og sørge for en kop kaffe og hjælpe med at finde rundt.
Samme aften vil der være mulighed for at tilkendegive, om man ønsker at være med til at stifte en forening for gamle elever på Brønshøj Skole. Herefter vil skolen indkalde til et møde med dem, som ønsker at være medstifter af en sådan forening, så vi i fremtiden kan afholde gamle elevers aften ved fælles hjælp, slutter Mikkel Wiene, som håber på stiftelse af en fremtidig forening og en god aften den 20. september 2018.