Brønshøj var chanceløs mod Helsingør og tabte 4-1

Forårs premieren i 2. division foregik fredag aften på Helsingør Stadion, hvor det suveræne tophold tog imod de sortgule hvepse fra Brønshøj. Det blev som ventet meget svært for BB, og hjemmeholdet vandt så sikkert som 4-1.

4-1 blev det som nævnt, men især i de første 45 minutter gjorde BB en glimrende modstand, og det var fuldt fortjent, der blev udlignet ved Mads Rønne, efter at Helsingør forinden var kommet foran 1-0. I det hele taget tegnede meget på et bedre resultat i den periode, da hjemmeholdet tilmed fik udvist en mand og måtte spille resten af kampen i undertal.

Brønshøjs spillere blev igen bakket op af trofaste supportere, som trodsede det dårlige vejr

Et kvarter inde i anden halvleg bragte Helsingør sig på 2-1, og et straffespark efter 74 minutter afgjorde kampe definitivt. Det blev oven i købet cementeret med endnu et mål et par minutter før tid, så slutresultatet kom til at lyde på 4-1 til hjemmeholdet. Med 10 mand det meste af kampen – og så alligevel vinde så sikkert viser bare, at Helsingør er 1. divisionshold igen efter sommerferien. Det skal dog tilføjes, at BB også blev ramt af en udvisning af Jacques Berg Sørensen syv minutter før tid.

4-1 var måske lige i overkanten, men tvivl om resultatet var der aldrig.

Nu venter Avarta lørdag eftermiddag kl. 15.00 på Tingbjerg Ground.