Brønshøj delte i porten med Bo Henriksens AC Horsens

FODBOLD: Det holdt hårdt. Vi skulle helt hen i de døende sekunder af lørdagens kamp på Tingbjerg Ground mellem Carit Falchs Brønshøj og Bo Henriksens AC Horsens, før forløsningen kom, og hjemmeholdet fik udlignet efter hjørnespark ved Nuri Mustafi.

Bo og Carit

Før kampen fangede 2700-netavisen de to trænere i en hyggelig snak i klubhusets lange gang. Et på mange måder dejligt billede af en tidligere og nuværende Brønshøj-træner. Der var en god kemi mellem Bo Henriksen og Carit Falch, selvom de bestemt ikke var enige om, hvordan kampen ville ende. Nu delte de – og det vil førstnævnte nok ærgre sig mest over i betragtning af, at det udlignende mål blev scoret i overtiden.

Indtil da havde tilskuerne overværet en jævn rodet forestilling, som især i første halvleg kunne have givet BB en føring. Nu blev det i stedet Horsens, der fik scoret til 1-0, da hjemmeholdets forsvar tøvede alt for længe med at få bolden ud af feltet. Martin Lund slap fri og fik prikket bolden under Nicklas Dannevang til 1-0. Det betød, at man igen sad og spekulerede på, om Falchs tropper er stærke nok til 1. division. Ikke fordi der ikke spilles pænt fodbold ind i mellem, men effektiviteten foran mål er nærmest ikke eksisterende.

Efter pausen fortsatte det stort set i samme spor. Hvert hold havde sine perioder, men jyderne formåede at lukke godt af i de bagerste rækker. Efterhånden som man nærmede sig afslutningen, belavede man sig på endnu et knebent nederlag. Altså lige indtil det vigtige udlignende mål til 1-1.

BB udligner 2

Vild glæde – Mustafi på vej ud til kammeraternes hyldest. (Foto: Thomas Løser)

BB udligning 3

Læg mærke til målmand Nicklas Dannevang, som på det målgivende hjørnespark var med oppe i Horsens straffesparkfelt for forsøge sig. (Foto: Thomas Løser)

BB udligning 4

Forståelig glæde hos BB-spillerne over det vigtige mål, som altså gav det ene point. (Foto: Thomas Løser)

Næste opgave i Nordicbet ligaen bliver udekampen i Fredericia søndag den 28. september kl. 15.00. Endnu en yderst vigtig kamp for BB. Et nederlag her vil betyde, at rækken begynder at knække. Så lad os håbe på den første sejr. Men allerede onsdag aften spiller Brønshøj pokalfodbold på Tingbjerg Ground mod superligaklubben OB. Den kommer vi nærmere ind på senere.