Brønshøj spillede godt, men fik kun et enkelt point med hjem fra Sundby

DSC_0067 (1280x238)FODBOLD: På papiret var lørdagens kamp i Sundby Idrætspark mod B. 1908 sidste “nemme” opgave for BB, for de næste tre kampe er mod de tre øverst placerede hold i rækken ! Men trods gode intentioner og pænt spil måtte de sort/gule nøjes med et enkelt point. Kampen sluttede uafgjort 1-1 – begge mål scoret før pausen. Det er altså ikke tilstrækkeligt, hvis man vil sikre sig en plads i oprykningsspillet til foråret. Godt nok spillede BB en ganske god kamp, men endnu engang med et hav af brændte chancer. To kampe mod otterne er nu endt med en pointtab på fire, og det er der ikke råd til. Nu sætter spillerne sig selv under endnu større pres i de sidste tre kampe, hvor henholdsvis HIK, AB og Hvidovre venter. Så til alle BB-tilhængere – fat i restenilerne – det bliver nogle nervepirrende kampe.

2700-netavisens Christian Haslund var i Sundby Idrætspark og har disse indtryk fra dagens kamp !Foto: Henrik Haslund

                                      Held og skarphed manglede mod 8’erne

Efter sidste uges fantastiske vejr i kampen mod Avarta var vejrguderne mindre gavmilde i dag, da BB spillede ude mod B. 1908. Der var dømt vaskeægte efterårsvejr – koldt, blæsende, overskyet og regn – men det forhindrede ikke Brønshøj i at spille en god omgang fodbold. Desværre blev dominansen og de mange chancer ikke udnyttet, og for anden gang i sæsonen blev det uafgjort mod B1908, denne gang 1-1. Kenneth Sørensen scorede Brønshøjs mål, mens Casper Offenberg stod for 8’ernes mål.

DSC_0175 (1280x776)

Kasper Vilfort klarer et nærgående forsøg fra hjemmeholdet

Brønshøj var spilstyrende i 1. halvleg, og flere gange brændte det på hos hjemmeholdet. Især efter et kvarters spil var hvepsene tæt på at bringe sig foran, da de kom frem til 3-4 afslutninger inde i feltet, men hver gang stod en B1908-spiller i vejen, og til sidst endte bolden i Steffen Petersens handsker.

Herefter havde en godt spillende Malte Kiilerich, der har spillet ungdomsfodbold i B1908, en række afslutninger på mål, men enten manglede præcisionen, eller også stod Steffen Petersen i vejen.

Efter 32 minutter kom forløsningen. Brønshøj erobrede bolden på B1908’s banehalvdel, hvorefter Kenneth Sørensen førte den frem, og fra kanten af feltet trykkede han af. Bolden ramte så en B1908-spiller og sejlede i en blød bue over B1908’s målmand og ind i mål. 1-0 til Brønshøj.

Den føring fik Brønshøj dog kun lov til at beholde i 10 minutter, da en lang bold blev snittet videre til 8’ernes topscorer, Casper Offenberg, der loppede bolden over Kasper Vilfort til stillingen 1-1.

Jabar Sharza havde muligheden for at give Brønshøj føringen igen kort før pausen, men han fik et dårlig træf på bolden, og det endte med målspark.   

Hjemmeholdet kom bedst ud til 2. halvleg, og formåede at blive farlige i et par situationer, men begge gang fik Brønshøj afværget faren i sidste øjeblik.

 

BB satte sig dog på spillet igen, og efter et kvarter af 2. halvleg var Kiilerich tæt på at gøre det til 2-1, da han med en fantastisk helflugter sendte bolden mod mål, hvor Steffen Petersen måtte ud i fuld længde og kun kunne bokse bolden væk.

Efter 70 minutter burde det være blevet til 2-1 til Brønshøj, da Jabar Sharza blev spillet helt fri, men alene med B1908’s målmand misbrugte han den store mulighed og sendte bolden over mål.

Senere var det så Casper Henningsens tur til at være tæt på. En lang bold blev slået frem mod Andreas Granskov, der første gang sendte bolden ind i feltet, hvor Henningsen kom stormende, hvor han med en firsttimer sendte bolden lige forbi den ene opstander.

I kampens sidste 5 minutter blev B1908 sat under et gevaldigt pres af Brønshøj, hvilket gav nogle gode muligheder til hvepsene. Først var en B1908-spiller tæt på at sende bolden i eget net, da et hjørnespark fik lov til at passere spilleren ved forreste stolpe, men i stedet for mål måtte hvepsene nøjes med et hjørnespark.

DSC_0077 (943x1280)

I overtiden kom Granskov frem til kampens sidste afslutning, men fik ikke nok fart i afslutningen, der ikke voldte nogle problemer for Steffen Petersen. Det hele sluttede derfor 1-1, et resultat, som hjemmeholdet kan være mest tilfreds med, mens Brønshøj må ærgre sig over de brændte chancer,


– Det var et opgør, som vi dominerede, og vi skal vinde sådan en kamp. Men vi scorer ikke på vores chancer, og selvom vi selvfølgelig er skuffet over kampens resultat, så var indsatsen godkendt i dag, sagde cheftræner Jesper Hansen efter kampen.

Næste kamp for Jesper Hansens tropper er på lørdag den 24. oktober kl. 15, når puljens tophold, HIK, kommer på besøg.

B1908 – Brønshøj 1-1 (1-1)

Opstilling:
Kasper Vilfort – Daniel Anusic, Jamil Fearrington, Nuri Mustafi, Oliver Fredsted – Kenneth Sørensen, Lars Emil Juel Andersen – Casper Henningsen, Malte Kiilerich, Jabar Sharza – Andreas Granskov

Ikke benyttet:
Johan Gårdsvoll, Jeffrey Ofori, Frederik Lorenzen, Jonas Skovengaard, Patrick Naundrup

Mål:
0-1: Kenneth Sørensen (32)
1-1: Casper Offenberg (41)

Advarsler:
B1908: Morten Fischer
Brønshøj: Malte Kiilerich

Tilskuere:
283

Dommer:
Jakob A. Sundberg