Carit Falch: En speciel tak til de fantastiske supportere, - jeg har gjort mit bedste ..

Efter onsdagens overraskende skilsmisse i Brønshøj Boldklub har 2700-netavisen fået en kommentar fra træner Carit Falch:

1453363_895237017153496_2948149397366445488_n

Carit Falch mens der var noget at juble over – her sammen med sine spillere og de bedste supportere i hans liv ..

– Jeg er naturligvis meget ked af situationen, men klubben og jeg var ikke enige om hvilken vej, vi skulle gå, og så fandt jeg, at det måske var bedst at stoppe nu. Når man har et værdisæt, man arbejder efter, så kan man ikke bare gå på kompromis, og når det viser sig, at cheftræner og ledelse ikke har samme opfattelse af tingene, så må det slutte. Ingen skal dog tro, der smækkes med døren. Overhovedet ikke. Jeg vil fortsat håbe det bedste for Brønshøj, og så vil jeg rette en kæmpe tak til de bedste supportere, jeg har oplevet i mit liv. Kigger jeg lidt bagud, vil jeg da fryde mig over et par positive ting. Vi præsterede at spille ti kampe uden nederlag – efter at have spillet ti kampe uden sejr. Vi nåede kvartfinalen i pokalturneringen, og så spillede vi 8-9 kampe uden der blev scoret mod os. Jeg håbede til det sidste, at man ville have tålmodighed og tro på, at det ville vende igen, men når det nu ikke gik sådan, så vil jeg bare sige tak for en god tid til alle, jeg har lært at kende i BB. Ingen skal være i tvivl – jeg har gjort mit bedste !

På netavisen er vi af den opfattelse, at det der sker nu, bliver en såkaldt “hovsa-løsning”. Carit Falch fik ikke lov til at gøre sit arbejde færdigt, og det finder vi er synd for alle parter.