Dejlig fastelavnseftermiddag med Forældre For Fred

FFF Fest 2 Der kom mange til fastelavnsfest på Brønshøj Torv – arrangeret af Forældre For Fred – og en kæmpe opmuntring og gevinst var det, at vejret holdt. Tidligere har man slået katten af tønden i sne, men i dag var vejret efter årstiden mildt og dejligt.
Og alt gik stort set efter planen. Man stod godt nok og manglede de uundværlige fastelavnskøller, da man skulle til tøndeslagningen, men de blev fremskaffet i en ruf, og så kunne man ellers gå i gang.
Alle fastelavnsbollerne fra Kirstens Konditori blev delt ud, og folk blev hængende på torvet, arrangementet sluttede  – der var en summen og virkelig hyggelig stemning.
Det var en succes at have besøg af politiet, og mange børn og voksne var henne og hilse på. En del fik også lov til at sidde inde i bilen med de blå blink.
Toke Pirat styrrede løjerne med sabel og et glimt i øjet – og der blev delt flotte præmier ud til 4 kattekonger og 4 dronninger.
FFF Fest 4
De bedst udklædte blev en lille græshoppe blandt de allermindste – en Kaptajn Klo på mellem trinet og en kamufleret soldat på tønden for de ældste børn.
 
FFF fest
Spejderne fra Bellahøj 21st Brking havde bygget det store tøndetårn og hjalp til, så ingen fik hverken tønder eller køller i hovedet.
FFF fest 3
Forældre For Fred efter det vellykkede arrangement: – Vi er så glade og tilfredse med dagen !
Det var der mange, der var, skal vi hilse og sige.
(Foto: Toftager Foto)