Dengang butikkerne i Husum skabte fest og stemning ..

Når man gennem 40 år har været skrivende i 2700-Brønshøj, så har der været hobetal af dejlige, sjove og ikke mindst festlige oplevelser at rapportere om.

Dengang sprudlede butikkerne især på Husum Torv.

Vi havde Skotsman Jensen, Selandia Radio, 324 Tøjeksperten og Irma som lokomotivet, der ustandselig sprang med indslag, der begejstrede bydelen. Om det var vinter eller sommer, foregik der som regel altid et eller andet enten udenfor butikkerne eller på selve torvet. Vi vil gerne her nævne Johannes Skotsman Jensen selv, Benny Waldhauer, Selandia, Vagn Møllbach, 324 Tøjeksperten og “Irma-Olsen”. De fire havde en super god kemi og fandt altid på et eller andet, som deres kunder kunne glæde sig over.

Her ses en medarbejder fra Selandia, Waldhauer har garanteret været optaget, – den kendte filmskuespiller Ib Mossin, Irma Olsen og Vagn Møllbach

Det er så sandelig en direkte kontrast til i dag, hvor Husum Torv ligger mere eller mindre dødt hen uden nogen form for aktiviteter. I dag har man ikke engang et juletræ i december måned. Men der er jo så også sket en del udskiftning blandt butikkerne, som har været alt afgørende. Netavisen vil senere komme nærmere ind på den festlige tid, som foregik i en lang årrække.

Skulle der blandt læserne være nogen, som har kommentarer til den sjove tid, så kom endelig frem med dem. Enten på facebook eller ved at sende en mail til fa@2700-netavisen.dk ..