Der er mange delte meninger i BB om afvisningen af pengemanden

Ugens overraskende nyhed om at BB havde afvist pengemanden Carsten Salomonsson har skabt stor debat på hvepsesupporternes hjemmeside. Mange sætter stort spørgsmålstegn ved måden, det hele er sket på. Klubben indkalder til indgående infomøde og senere ekstraordinær generalforsamling, og resultatet af dette bliver, at BB’s bestyrelse får et overbevisende mandat til at forhandle videre med Salomonsson.

Så kommer nogle BB’ere, som ikke deltog i hverken infomødet eller generalforsamlingen og beder bestyrelsen om at droppe forhandlingerne, da de mener, majoriteten af anparterne skal forblive i amatørklubben. Efter sigende har de selvsamme personer tilbudt økonomisk støtte.

Det var tilstrækkeligt for bestyrelsen til at droppe hele det forestående projekt – uden hensyntagen til alle de medlemmer, der troligt var mødt op til de to arrangementer og havde givet ideen stor opbakning.

Så vidt netavisen er orienteret om, drejede “handlen” sig ikke kun om de 300.000 kroner, der skulle betales for de pågældende anparter. Det ville også betyde, at Carsten Salomonsson skulle sørge for divisionsholdets økonomi samt forskellige arrangementer på Tingbjerg Ground ved hjemmekampe for at lokke endnu flere tilskuere til. Altså lette de i forvejen hårdt spændte BB’ere, der til daglig tager en kæmpe tørn for klubben. Det ville også kunne betyde nemmere adgang til at skaffe nye stærke spillere.

Det vil de velmenende BB’ere, som nu har henvendt sig næppe deltage i. Det er jo ikke kun de 300.000 kroner, sagen drejer sig om.

Nu er man så tilsyneladende tilbage til ståstedet, og som netavisen tidligere har skrevet, så kan det være ensbetydende med en fremtidig tilværelse som 2. divisions – eller Danmarksserieklub.

Ærgerligt !

Selvfølgelig kunnet der være sket det, at de videre forhandlinger med Salomonsson kunne være strandet alligevel. Men så havde det i det mindste fået en chance.

Surt show for begge parter – men livet skal jo gå videre, og selvfølgelig er vi alle stadig sortgule helt inde i hjertet !