Der er Quiz-aften i aften kl. 19 i Pilegården

 

Ved du hvilket år de fire beatler gav deres sidste koncert sammen på toppen af Apple-bygningen i London? Ved du hvilken dansk duet, der tog kegler ved Eurovision Song Contest i 1963? Og er der ikke noget, der kan få dit smil frem, som en dyst i paratviden?

Så kig forbi, når TP-afficionados, kloge-Åger og de skarpeste og mindre skarpe knive i skuffen krydser klinger i almen viden i Kulturhuset Pilegården. Det bliver gymnastik til hjernen, men helt sikkert også til lattermusklerne. Det eneste man skal gøre er at udfordre sine venner og naboer eller teame sammen med dem på et hold.

Man får testet sin viden om musik, litteratur, kultur og meget mere og der er spørgsmål i alle sværhedsgrader, så alle kan være med. Der er ingen alarm, hvis man ikke har et hold i forvejen. Der er altid plads på et hold eller andre løsgængere, som man kan lave hold med. Der er fire personer i hvert hold. Man finder selv på navn til sit hold og der er præmie til bedste holdnavn.

Der er hver gang flere quizrunder på en aften – mindst én heraf med et særligt tema.

En quizaften begynder kl. 19 og det koster 25 kr. pr. deltager. Pengepræmiernes størrelse afhænger af deltagerantallet. Der er ingen tilmelding – man dukker bare op. Quiz-vært er Helle Spangerup. Der er quizaftner i Pilegården d. 10 januar, 8. februar, 19. marts, 11. april, 23. maj og 14. juni. Alle dage kl. 19.