Der er vaskeægte rock'n'roll i Pilegården torsdag aften

Danmarks længst levende rock ’n’ roll-band serverer det bedste fra 50’ernes og 60’ernes musikskat torsdag aften kl. 20 i Kulturhuset Pilegården. Ingvar ”Chimbo” Kristensen leverer med sin fantastiske stemme og helt særlige guitarstil et af de mest autentiske bud på et uforfalsket rock ’n’ Roll Show. 

Mr. Chimbo har som kun ganske få andre dyrket 50’ernes og 60′ ernes Rock ‘n’ Roll og pigtråd fra England og USA, og her er der ikke blot tale om guitarstilen og vokalen, men hele historien omkring tilblivelsen af musikken og artisterne – og Mr. Chimbo er ikke bange for at dele sin meget store viden med andre – så spørg bare.

Med på bas er Søren Engel, der var med til at starte Delta Blues Band, som han spillede med i 40 år.  Søren har været en del af den danske musikscene siden pigtrådsdagene i 60’erne. Og så er han endda bosiddende i Brønshøj !

På guitar er Carsten Larsson, der bl.a. spiller på Tamra Rosanes to seneste albums udgivet med bandet Rockabilly Heart. Carsten har ligeledes spillet og indspillet med The Scooters, Jes Holtsø, Cartoons og mange andre.

Trommerne håndteres af Philip Bo Knudsen, der tidligere har været ankermand i One Way Out og The Thrill. Han er garant for, at musikken swinger, og at Chimbo’s Revival altid kommer sikkert i havn.

Entre: 120 kr.

Arrangeret af Music House Brønshøj